En Tutarsız Dizi

II RaM5Es

Biri: Fatmagül'ü öldür. Clarke: olmaz Binlerce kişi ölür Biri: Onu artık hapse atmalıyız. Diğer türlü halkı isyan çıkarır ve hiç iyi olmaz. Clarkerr o kişiyi öldürür ve on binlerce kişi ölür. Gerçek örnekleri daha can sıkıcı ve tek tutarsız Clarke değil. Clarke başta gidiyor, diğerleri yanında bayrak sallıyor. Örnekleri artırabiliriz. Bu şekilde gezegenler mi yok olmadı?

DavyJho

Bu diziyi sonuna kadar izleyene helal olsun cidden.

II RaM5Es

@Yiğitalp, eyvallah. Artık bir bordo bereli sayılırım. Tüm gücü kendi elimde hissediyorum. Evrendeki en büyük adam ben ve benim gibi olan yoldaşlarım. Öldürmeyen acı güçlendirir...

Gorki

@Ramses kralsın ya bir gün seninle tanışmak isterim inan ki.

ManyakVAntepli

@II RaM5Es Sen kim oluyorsun da kendini en büyük ilan ediyorsun? Ben varken hem de? Siz aciz canlıların hadlerini bilmesi gerek artık. Teen Wolf, Riverdale, Elite, LCDP falan bitirdim ben. The Rain ler, IZombie ler.. Neler gördü bu göz. O yüzden bu sitedeki herkes iki kere düşünsün benle kapışmadan önce.

II RaM5Es

@Gorki, çok sevindim, gerçek hayatta sıradan biriyim :D Asıl kral sizsiniz. @ManyakVAntepli, estağfurullah bendeniz sizleri hesaba katmamıştım. Hem ben ve benim gibiler dedim. Birinciliği paylaşabiliriz.

AHoleinTheWorld

Şu an izlediğim dizilerden sonra bu diziye başlamayı düşünüyordum. Önermez misiniz ya? Yorumlarını da takip ettiğim kişilersiniz :D Ben de yarışmaya Arrow, Flash ve Teen Wolf ile katılıyorum hahahah :D

II RaM5Es

@AHolein TheWorld, güzel dizi ama kısa bir süre sonra bozuyor. İzlemeni tek bir şekilde tavsiye ederim o da dizi bozduktan sonra diziden vazgeçebiliyorsan.

dizi izleyicisi

10 bölüm izleyebildiğim dizi.

Spoiler içeren alanı görmek için tıklayın.
Gezegenin iyi kızı Clarke karakteri çok itici gelmişti. Sonrasında belki dizide açılım yapmışlardır ama benim sabrım yetmedi.

II RaM5Es

@Dizi İzleyicisi, finale doğru daha çok kanser ediyor.

Gorki

Spoiler içeren alanı görmek için tıklayın.
6.sezonu affedersiniz g.ö.t kadar yerde geçiyor.

Howard The Duck

Tutarlı bir şekilde sonuna kadar iyi giden tek bir CW dizisi bile görmedim.

ohmygat

Sadece son sezonu sevmedim ama final iyiydi insanlık pisliğine tekiydi hepsi sonunda cezasını buldu

Amolelon

kadın baş rolü görünce diziyi bırakma vaktimin geldiğini anlamıştım ve ilk bölümü dahi bitirmeden bu serüveni sonlandırıyorum.

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

4

Kane
The 100 - Gorki yazdı.

3

1

6

Bellarke
The 100 - eurus yazdı.

4

1

10

2

7.sezon
The 100 - Alone yazdı.

11

10

5

7

7

3

3

skairipa
The 100 - yazdı.

4

5

9

1

3

8

7

3

AMATÖRCE
The 100 - 0000 yazdı.

29

LEXA
The 100 - psixopat yazdı.

6

4

4

DİZİ
The 100 - yazdı.

7

.....
The 100 - yazdı.

4