3.sezon

Elfidaaa

Mindhunter’ın gelecek sezonu belirsiz bir tarihe ertelendi. Nedeni ise 8 bölümlük ikinci sezonuyla Ağustos ayında ekrana dönen dizinin yaratıcısı David Fincher’ın dolu olması. Fincher şu sıralar Netflix’te yayınlanacak Mank filmiyle ve Netflix’in dizilerinden Love, Death & Robots’un 2. sezonuyla meşgul. Dolayısıyla Mindhunter’ın üçüncü sezonu gündeminde değil. Netflix bu nedenle oyuncuların kontratlarını başka projelerde de yer alabilmeleri için feshetti. Ancak dizi iptal edilmedi. Platformdan gelen açıklamaya göre Fincher diziyi yeniden ziyaret etmek istediğinde kendisine kapıları açık. Fincher’ın iki projeyi de bitirip tekrardan Mindhunter’ın başına oturacağı zaman ise (oturursa tabii) şimdilik belirsiz. Bu durumda elbette başrol üçlüyle yeniden anlaşma imzalanması da gerekecek.

Elfidaaa

Sherlock gibi olmuş bu da üzüldüm.

ailkerk

Love, Death & Robots güzel bir 3. sezon ile döndü. Fincher artık bahaneleri bıraksa da şu güzelim dizi devam etse.

Alpss

David Fincher, Mindhunter’ın yeni sezonunun gelmeyeceğini doğruladı. “Oldukça pahalı bir yapım ve Netflix’in bu bütçeyi verebilmesi için yeterli sayıda izleyiciye ulaşamadık.” umarım devamı gelir çok iyi bir diziydi..

Oneiros

@Alpss Alp böyle bir dizinin iptal olması üzücü 3.sezon hak ediyordu her şey yarım kaldı netflix salak saçma dizileri devam ettirip güzel dizileri iptal ediyor..

Oneiros

Holt McCallany, David Fincher'ın Mindhunter’ı geri getirmeyi düşündüğünü duyduğunu söyledi. "Üzerinden birkaç yıl geçti, bu yüzden muhtemelen pek olası değil ama bunu düşünmesi bile umut verici bir işaret." Umarım devamı gelir..

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

1

5

4

2

1

5

1

2

3

12