Abartıldığı kadar değil

Hsyn19

Açıkçasını söylemek gerekirse aynı şeyi True Detectivede de yaşadım. Haddinden bir iki tik daha abartılıyor sanki bu ikisi. Özellikle 3.sezonun çekilmeyecek olması E o zaman ben bunu niye izledim ki düşüncesi veriyor insana ama genel olarak güzel dizi. Sadece abartılmasına ve eksik kalışına fena ayar oldum. Bu kadar güzel senaryoyla, çekimle ve oyunculukla hazırlanmış dizinin eksik kalışı gerçekten can sıkıcı.

Agent Cooper

abartılıyor denilen imdb puanıysa kesinlikle hak ediyor. 200k bandında bi dizi zar zor 8.5 üzeri oy alabilir. piyasadaki en kaliteli suç dram dizisiydi. bitmesinin sebebi de david fincherın diziyi çekerken yorulması ve başka işi olmasıymış. oyunculuklar, prodüksiyon, dönem tek kelimeyle mükemmeldi. izlerken çok zevk aldığım dizilerdendi. tabii ben suç ve seri katillik hikayeleri sevdiğimden. bu temaları sevmeyen dizinin yörüngesine giremediği için tam olarak sevemeyebilir. true detective gibi öncü ve masterpice bi diziye de abartılımış diyorsanız bence ciddi olarak dizi zevkinizi sorgulayın.

Hsyn19

Dostum zaten son cümlemde dizinin gayet güzel olduğunu söylemişim. Sadece haddinden bir iki tik fazla abartılıyor demişim. Polisiye dizileri zaten seviyorum ama beklentim daha da derin ve sarsıcı olmasıydı sanırım. Diziyi zaten kötülemiyorum sadece beklentimi o kadar karşılamadı diyorum

mubuan

Bence de IMDb puanı çok abartılmış.

legolas28

true detective ve mindhunter overratedse size göre ne ederinde?

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

1

4

6

2

1

5

1

2

3

12