Kendi Türünün En İyilerinden(Ufacık Spoiler İçerebilir)

ManyakVAntepli

Belki de ilk izlediğim animelerden olduğu için bana öyle geliyordur ama dizi her yönüyle çok iyi. Özellikle bu başlığını açtığım Brotherhood. İlk FMA da güzeldi ama mangadan ayrılıp kendi finalini yapınca pek tutarlı ve güzel olmamıştı. Özellikle popüler kültürün kölesi olmadan final yaptığı için ayrı bir güzel. Naruto gibi değil yani :D Dizide iki karakteri yakıştırsanız bile dizi bu ikisini asla bir araya getirmiyor. Ayrıca çok az animede bulunan gerçekçilik faktörü çok üst düzeyde. Evet simya ile bir şeyler yaratmak gerçeğin dışında olabilir ama karakterlerin olaylara verdiği tepkiler, üzücü bir hadiseden 5 dk sonra saçma sapan espirilerin yapılmaması,olayların işlenmesi ve sonuca bağlanması hepsi mantık çerçevesinde oluyor. Baş karakteri söylemiyorum bile izleyen hastası olur. Edward ı ağlarken ve gülerken çok az görürüz dizide. Genelde hep kızgındır. Kardeşi Alphonse ise bunun tam tersi. Fiziksel bir bedeni olsa sürekli ağlayacak veya gülecek bir karakter. Neyse yine çok uzattım anime izlemeye başlayacaklar için idealdir ve sizi direkt o evrenin içine çeker.

ManyakVAntepli

@Noktasal Bence de başla hocam seni ne zaman hayal kırıklığına uğrattım ben :D Şanstan fazlasını hakediyor bu anime.

Abdulkadir34

İlk 20 bölümü sıkıcıydı. Devamı gittikçe güzelleşen bir olay örgüsüne sahip ve karakterleri, animasyonu, duygu aktarımı çok iyi. Finali de bayağı hoşuma gitse de en iyi anime ya da en iyi dizilerden olduğunu düşünmüyorum.

Death Fighter

İlk 10 bölümü izleyince ortalama bi animeymiş gibi geliyor ama 10. Bölümden itibaren olaylar tuhaflaşmaya başlıyor ve seri gittikçe çok daha iyi oluyor. Özellikle 30 dan sonrası ayrı bi seviye.

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

1

5

10

12

15

6

5