Bence ikisinide izleyin

lucky peanut

Ben ilk FMA'yı izledim gerçekten onu da çok beğendim ve bazı yerleri Brotherhood'a göre daha detaylı Edward'ın nasıl devlet Simyacısı olduğunu mesela daha uzun anlatmışlar ana olaya bağlı başka maceralar da vardı onda gerçekten çok hoşuma gitti sonuna kadar çok kaliteli bi şekilde devam etti ama o son beni tatmin etmedi o yüzden Brotherhood daha özel benim için

GRİADAM

Fma'nın gerek nostarjik gerek finali ve filmleri ile ben de ayrı bir yeri vardır. Burdaki homonculus hikayesini, sloth'un annesi oluşunu, Scarın hikayesini, babasının olgun ve bilim insanı karakterini ve diğer dünyayı daha çok seviyorum.

Gorki

İlk önce hangisini izleyeyim arkadaşlar? @ManyakVAntepli usta yardım eder misin?

ManyakVAntepli

@Gorki Önce diğerini izle knka sonra iki tane filmi var onları izle sonra da gelip bunu izle.

Gorki

Teşekkür ederim usta.

ManyakVAntepli

@Emirefetheh Söyle de FMA nın da bundan haberi olsun.

ManyakVAntepli

@Emirefetheh Olum senin kendi yorumların,kendi fikirlerin yok mu la?

ManyakVAntepli

@Emirefetheh İşte her şey öznel olamaz. Bazı şeyler nesneldir. FMAB un FMA den daha iyi olması gibi. Bu gezegende kuralları sen mi koyacaksın ben mi koyacağım? Breaking Bad i sevmeyen de gitsin mağarasına geri dönsün btw. Herkes bazı şeyleri sevmek ve bazı şeylerden nefret etmek zorundadır.

ManyakVAntepli

@Abdulkadir34 Yerçekimini reddedebilir misin? Hayır. Ya da canlıların en küçük yapı taşının hücre olduğunu? Buna da hayır. O zaman nasıl diğerlerini kabul edebiliyorsun? Mesela Supergirl>Oz diyen birini ben nasıl kabul edeyim? Aynı şekilde bunları da kabul etmiyorum. Kural kuraldır. Birisi gidip de LCDP ye en iyi dizi diyemez. Ya da Br Ba ya en kötü. Zevksizliğinizin üzerini örtmek için zevkler ve renkler saçmalığını bahane etmeyin la artık.

ManyakVAntepli

@bişeyizlemek Site adı vermek yasak. @Abdulkadir34 Olum olay puanlama değil ki. Olay fanboyluk. Bir şeye nesnel açıdan bakmalısın ki öznel karar verebilesin. Mesela BTS ciler neden dünyada az sevilen bir grup? Çünkü aşırı fanboylar. Kutsal kitap gibi savunuyorlar grubu. Aynısı anime furyasında da geçerli. Adama diyorum ki Fairy Tail o kadar da güzel değil One Piece çakması adam bana diyor ki Fairy Tail daha önce çıktı. Uzağa gitmeyim FMA ya döneyim ilk FMA yı eskiden izleyenler nostalji kastığı için iyi diyor. Örnek @GRİADAM. Yeniler ise mangasını okumadığı için içindeki saçmalıkları farkedemiyor. Aynı şey Death Note da da var kimse son 25 bölümdeki mantık hatalarını ve gözümüze sokulan saçmalıkları farketmiyor. TV Time daki yorumlar da en büyük kanıtı. "Yaaa L çok zeki ve çok tatlı aşığım ona" "Kira Misa yı bırak da benle evlen" tarzı yorumlar. Hem puan oranlarını kıyaslarsak Eva yı 228 bin kişi oylasaydı Top 100 de ilk sırada olurdu.

Odin and kanai

ben de ikisini izledim fmab bugatti diyelim fma Mercedes c 180 diyelim aradaki fark okadar fazla fma yı izlediğime pişman oldum ama fmab favori animem oldu.

Emil_Aze

@91-kurinkito-91 Hangi salak demiş? İlk FMA'ın en zayıf yanı finali.

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

1

5

10

15

5

6

5