Dünyanın en iyilerinden, hatta belki de en iyisi

ManyakVAntepli

Aşırı kaliteli ve güzel olmasına rağmen Türkiye de pek kitlesi olmayan bir dizidir. Zaten güzel şeyin kıymetini bilmez bizimkiler. Dizinin konusuna çok girmeyeceğim çünkü detaylı bir şekilde yazılmış zaten sitede. Bitirdiğiniz zaman 0 pişmanlık duyarsınız, tek pişmanlığınız keşke bitmeseydi olur :d "Ulan iyi ki izlemişim keşke daha önceden izleseymişim" dersiniz. Hatta bir kere daha başlamak istersiniz. Dizinin kadrosunda çok bilindik oyuncular yok hatta %95 i hiç ünlü değil. Ama buna rağmen üstün performans göstermişler ve oyuncu kadrosunun çok geniş olması diziye ayrı bir güzellik katmış. HBO kalitesi işte. Gördüğüm kadarıyla 565 kişi diziyi izlenecek kısmına almış. Bence hiç bekletmeyip direkt başlasınlar ne kadar geciktirirlerse o kadar pişman olur. @Mugiwara İzlediysen senden de yorum bekliyorum knka izlemediysen de gemine bi televizyon alırım hazineyi aradığın yerde izlersin artık.

Luffy-san

Benim de listemde. Yakın zamanda başlayacağım. HBO efsanelerini izlemek istiyorum. İzlemediklerim, Band of Brothers, Wire, Sopranos, Westworld, Oz. Arada düşünüyorum ben neden hala bunları izlememişim acaba diye

Luffy-san

@Punisher58 Listenin ilk 20'sini zahmet olmazsa söyleyebiir misin acaba?

ManyakVAntepli

@Mugiwara Knka o dizileri nasıl izlemezsin sen ya.. Bilimsel bir araştırmaya göre HBO dizilerini izlemeyenlere ağaçlar bile lanet okuyormuş. Acilen izlemelisin. @Punisher58 Listendeki dizilerin çoğunun benim önerdiğim diziler olduğunu görünce mutlu oldum :d İlk sırada Sons of Anarchy varmış vay be. Dünya üzerinde en sevdiğim dizidir(en kaliteli bulduğum ya da en güzel bulduğum değil en sevdiğim sadece) ama aşırı büyük beklenti ile başlama. Beklentin yüksek ise bir tık düşür öyle başla çünkü çete savaşı diye bir giriyorsun diziye ortada çete var ama savaş yok :d Bolümleri yavaş ilerliyor ve aksiyon dozajı beklentimin altında kaldı ama yine de harika bir dizidir.

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

1

1

12