Anlatmaya kelimelerin yetmeyeceği bir dizi

ManyakVAntepli

Başlığı ilk açarken acaba cidden forumu boş mu bıraksam diye düşündüm :d Çünkü her haliyle efsane ve kült bir yapımı benim gibi bir homoerectus nasıl anlatsın. Sonra adminin forumu sileceği gerçeği aklıma geldi. Admin izin varsa öyle de yapabilirim :d Diziye gelirsem dizi şahaneninde şahanesi, fevkaladenin fevkinde bir dizi. Olay örgüleri,konu, karakter arası diyaloglar, karakterler, senaryo, kurgu, mekanlar her şey mükemmel. Bir tane boş diyalog bile yok. Karakterler birbirlerine "Merhaba" derken ki tavırları bile acaba bu lafın altında bir bulmaca mı var diye düşündürüyor. Eğer Fringe izleyip de boşluğa düşenlerdenseniz yine J. J. Abrahams dan çıkan, fringe ın 3-4 katı daha iyi olan bu diziye başlayın. Ama bu diziyi bitirmeyin çünkü bu bitince oluşan boşluğu başka bir dizi dolduramaz. Bana bile bazen en kaliteli bulduğun dizi ne diye sorduklarında Six Feet Under ı bile unutup Person of Interest derim. Yani daha da uzatmazsam-zaten diziye bi bal döküp yalamadığım kaldı- hiç vakit kaybetmeden başlayın. Listenizdeki diğer dizileri kenara bırakın direkt buna başlayın. İlk 2.5 dk sını izleseniz yeterli dizinin sonrası gelir zaten.

GRİADAM

spam başlık

ManyakVAntepli

Aynen aslında buna yazdıklarımı diğer 37374 diziye de yazmıştım aslında başlık spam değil başlık altında yazılan şeyler spam :d

ismim-mismim-yok-benim

gerçekten harika dizi, başka bir başlıkta "izlemeyen bin pişman"" yazıyor. kesinlikle öyle. izlediğinize gerçek anlamda değicek bir dizi.

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

9

3

3

12

12

7