Friends Benzeri Dizi Önerisi

HarunBldk

Arkadaşlar frends şimdiye kadar izlediğim en kaliteli dizilerden birisi. Acaba aynı türde önerebileceğiniz diziler var mı şöyleki keşke hafızamı sildirip tekrar baştan izliyeyim dercesine :)

HarunBldk

Önerileriniz için teşekkür ederim arkadaşlar listeme ekliyorum yazdıklarınızı Seinfeld güzeldi ama ısınamadım nedense )Eleine favori karakterim bu arada) HİMYM da bitirdim ama ben friends de neredeyse her dakikasında gülüyordum 7 yıl oldu 10 kere bitirmisimdir yerine koyacağım bi şey olsun demiyorum ama dediğim gibi hafızamı silip tekrar baştan izlemek istercesine :). (Lotr ,star wars intersteller gibi filmlerde böyle hissettiriyor ) @Abdulkadir34 iyi yakalamışsın :)

Karsuilgin

Buna benzer dizi bulamazsınız sitcom türü açısından evet öneriliienlere bakabilirsiniz ama aynı zevki almaksa amacınız hayal kırıklığına uğrarsınız. HİMYM benim için tam bir hayal kırıklığı 9 sezonunuda izledim ama sürekli hani bir yerden sonra düzelir umuduyla.. Ama o dizi tam ergenler için Barney hariç hepsinin oyunculuğu çok sahte. Her ne kadar espriler +18 olsa da bence tam 12 yaş ergenlerinin seveceği türden. Friends ile o asla karşılaştırılmamalı. Üstelik HİMYM karakterleri çok sıradan. Friends karakterleri çok çok farklı ve her biri ayrı komik.

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

7

7

31

6

62

17

1

2

7

24