Dünyanın en iyi Shouneni

ManyakVAntepli

Neden en iyi olduğu ile ilgili upuzun bir gezi yazısı (lol gezi yazısı hani anladın mı) yazabilirdim ama 500 bölümlük bir serüveni anlatmak kolay olmaz. İzleyenler hak verir izlemeyenler de izlesin sonra hak versin.

hisoma

@abdulkadir34 gintama komedi aq

Blurred Wit

Tüm shounenleri izlemediğim için en iyi diyemem ama karakter çözümlemelerinden, gelişimlerden hikaye olgusuna kadar her şeyi çok güzel. Filler çerezlik izlemeli bölümler olarak bana eğlenceli geldi tabi herkes sevmeyebilir. Sadece bölüm sahnelerini birinci serisine göre uzattıklarını düşünüyorum onun dışında en sevdiğim animeler arasında

Odin and kanai

Sasuke ve sakura hariç mükmükmükemmel anime

Jaeger

keşke bu kadar filler episode olmasa, bide bazı arc'ları aşırı uzun yapmışlar onun dışında çok güzel anime

Fatih Akan

bok gıbı aq asırı bayıcı ve agır turk dızılerı gıbı 5 dk olay oluyor 10 dk bakısıyorlar yanı tamamen oyle olmasada cogunlukla boyle bu olay. sıkıcı olmadıgında keyıflı ama buyuk kısmı sıkıcı.tabı boyle olması tv dızısı olması yuzunden eger sezonluk cıkan dolayısıylada bu kadar gereksız fazla bolumu olmayan bır yapım olsaydı cıdden guzel olurdu,tv de uzatıcazda uzatıcaz dedıklerı ıcın durum boyle .

Resul2009

@Fatih Akan, zaten tüm animeler japonyada tv tokyo isimli kanalda yayınlanıyor

Rustem47

Bence güzel (güzel derken harika anlamında) ama sıkıntı herkesin çok az jutsu kullanması bize diyolar evrende 100'lerce(izlemedim bana çok uymuyor bide lafın gelişi) jutsu var ama ana karakter 2 tane kullanıyor bence en büyük sıkıntı bu uzun ama boş bölümleri atlarsın dediğim gibi bunlar olmasa en iyi anime dahi olabilir (emin değilim,kesin konuşmuyorum) ama her animenin birkaç hatası vardır en iyi animenin (burda kastığım olsa öyle bişey) herkese uymaz ama en iyi animelerden biri olduğu kesindir. (Herhalde ve bana göre)

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

7

3

5

6

1

5

3

6

7

6

12

19

27

9

15

8