Madara Tobi adamdır !!

Amolelon

Nasıl Megatron elitizme karşı çoğulculukla optimusun karşısına dikildiyse MAdara ile tobi de İnsanların bencil arzularına karşı nesnellikle dünyadaki acıların dindirilmesi için köylü kurnazı naruto ve tayfasının karşısına dikilmiştir. Madara adamdır. Tobi adamdı. Naruto kakashi Danzo adam bile değildir. Özellikle Danzo gibi bir çok politikacıya şahitlik ettin ülkemizde. Asıl Hakkın peşinden koşanlar bu madarayla obito. İnsanları bencil ve gayri rahmani gayri insani arzularından arındırıp dünyadaki kötülüğe ve acılara son vericeklerdi. Bilinç ortadan kalkıcak herkes kuş gibi böcek gibi kelebek gibi nesnelliğin içinde eriyip gidecekti. Sabah uyandığında bir kadın cinayeti haberi almayacaktınız. Şehit haberleri olmayacaktı. Herkes saf temiz ve ahenk içinde yaşayıp gidecekti. Dünyada iyiden 100.000 kat daha fazla kötü var. Benimde nihai hayalim -narutoyu izlemeden evvelde böyle bir hayalim vardı- istiyodum ki tüm insanları öldüreyim dünyayı yanarken izleyeyim en son tanrıya en saf haliyle geri teslim edeyim. Bu narutolar hokageler istiyor ki dünyanın %1 i zevkü sefa içinde dertsiz tasasız hayatını idame ederken. Geri kalan %99 u hayatta kalma çabası içerisinde bu %1 e ömürlerinin sonuna kadar hizmet etsin. Köleleşsin. İnsanlık tarihinin 10.000 yıldan fazla olduğunu tahmin ediyorum. 10000 küsür yılda medeniyet dediğimiz safsatanın bizi getirdiği nokta bu. Buradan insanlıktan bir bok olmayacağını anlayabilirsiniz. Tobi ye selam olsun haydi eyvallah.

ManyakVAntepli

Umarım yazdıkların ironidir ama yine de ciddiymişsin gibi yazacağım. Tobi dediğimiz adam sırf sevdiği kızı Kakashi yanlışlıkla öldürdü diye dünyaya savaş açmış birisi. Danzo ise Itachi Uchihaları katletmese tüm dünyayı savaşa erkenden sürükleyecekti. Gerçi her türlü savaşa girdiler :/ Madarayı her ne kadar sevsem de eğer kardeşi Izuna ölmeseydi Hashiramaya teslim olacaktı. Zaten ne Danzonun ne de Obitonun Narutoyu yenecek güçleri yoktu Madara rahatlıkla yenerdi ama onu da Zetsu halletti. Son dediğine de gelirsek Naruto olmasa o 5 köy asla birleşmezdi ve sürekli savaş içerisinde olurdu. (Minato döneminde bile Raikage ve Killer Bee ile savaştı) Yani konoha rahat etsin diğer köyler zar zor geçinin hayatta kalmasın demiyor. Borutoda kendisinden hırsızlık yapan birisini bile al bu senin olsun deyip bırakmış birisi Naruto. Madara adamdır Danzo Uchiha katili bir şerefsizdir Tobi(Obito) da 250 gramcıdır.

Amolelon

@ManyakVAntepli Kardeşim ben ideolojik ve felsefi olarak Madara ve Tobi nin ayakları daha yere basan emeller peşinde koştuklarını anlatmaya çalıştım sen bana tobi nin annesi bakire değildi diyosun neyse önemli değil bayramın kutlu karşim.

ManyakVAntepli

Eyw senin de bayramın kutlu olsun <3 ayrıca Tobinin annesini tanımıyorum la ben Rin dedim boho

aycayarar

madara gücünü yanlış yere kullanmıştır hashirama adamdır tobi obsesif bi aşıktır kakashi adamdır

Furk47

itachi sasukeyi öldürseydi bırak tobiyi madarayı bile durdurabilirdi

Hiroo

çok boş yazmışsın.

DoruKkK1414

Bence iyi yazılmış kötü karakterler onlqrın tarafını tutmak biraz fazla olur gibi geliyor

Troq61

amma bos yapmıssın be :D ulan madara tobıden sehıt haberı kadın cınayetıne geldın sen degıl felsefı bakıs acısıyla bakmayı narsıstlıkten ote gıdemeyen zıhnıyetsızın tekısın burada uzun suslu cumleler kurarak bır halt oldugunu falan sanma :D

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

7

3

5

6

1

5

3

6

7

6

12

19

27

15

8

9