SIKICI MI ?

real life

Eskiden bu diziyi izlemek için TV karşısında beklerdim ama şimdi 2.sezondayım ve bazen gerçekten çok sıkılıyorum sadece bende mi oluyor yoksa bir çok kişide var mı ?

Emil_Aze

Ben son sezona kadar zevkle izlemişdim.

Rick Grimes

küçükken daha eğlenceliydi bütün çizgi filmler evet bende sıkılıyorum ama güzel ve fazla savaş sahnesi olunca güzel oluyo

HuseyinOktay

Bence sıkıcı değil. Çok iyi. Belki her saniyesi aksiyon içinde olan bir şey izledikten sonra bu çizgi diziye geçtiğin için olabilir.

The Consul

Güzel bir çizgi dizi bence. Ben hiç sıkılmıyorum. Zamanında çok seyrediyordum. Yine tekrar en baştan başlayacağım sanırım. En sevdiklerimin arasında.

AhmetBabaji

Sıkıcı değil ama sanırım küçükken zevklerim çok farklı olduğu için sıkıcı buluyordum neredeyse hiç izlemiyordum. Reklamlarda başlayacağı söylenirken duyuyordum. Belki kaçırıyordum tam olarak bilmiyorum. Veya o zamanlarda yaşım fazla küçük olduğu için bilmiyordum.

The Witch King of Angmar

Bölümlerin 20'şer dakika olduğu bir yapıma sıkıcı demek de ne bileyim. Uzatılan sahneleri klavyedeki sağ tuşa basarak 5sn 5sn ileri sararak izleyebilirsin zaten süresi 20 dakika bölümün. Gayet de sıkılmadan izlenilebilir. Aku'nun çocuklara hikaye anlattığı bölüm hariç tüm bölümler bence başyapıt.

TolikToblerone

Samuray... Az yer az konuşur az uyur. Yalnızlık teması var. Serinin olayı bu zaten. Sen bunu "sıkıcılık" olarak yorumluyorsan olayın özünü anlamamışsın.

ionlywolf

Gayet güzel ama bazı bölümler gerçekten biraz sıkıcıydı

benturk123

8.yaşlarımda izlediğimde hiç sıkılmıyordum ama bütün bildiğim sahneleri izleyince artık sıkıcı gelmeye başladı...

en10000es

bence bir tık sıkıcı çünkü geçişler çok uzun sürüyor

eren_whitesea

sıkıcı değil aga

ObiWan Kenobi

Çizgi roman olsa okunur aslında ama bazı sahneleri gereksiz uzatıyorlar o sıkıcı yapıyor. Bir de bence sanat tasarımı felaket ötesi kötü.

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

3

13

7

14