En sevdiğiniz kötü adam

John silver

En sevdiğiniz düşman ben başlıyom joker

Joker7

Two Face i de severim ama Joker tabi ki.

Snadenus

Penguin tam kurtlar vadisi karakteri ve aşırı güzel bir ingiliz aksanı var. Two Face bu çizgi dizide bence o kadar iyi işlenememiş, daha iyi two faceler çok var bu evrende. Poison Ivy'den nefret ediyorum, küçükken de ederdim, şimdi de ediyorum. Harley Quinn'in solo olduğu bölümler güzel

Spoiler içeren alanı görmek için tıklayın.
ama Ivy'le olduğu bölüm aşırı kötü ve sıkıcı bir bölümdü.
Riddler her zaman bu evrenin underdogu olarak ikonik bir karakter olmaya devam edecek. Scarecrow dizayn anlamında harika olsa da bence hiçbir batman hikayesi scarecrowu arkham knight kadar cool yapamadı ya.

TRKDNRLR

Sadece Batman TAS özelinde konuşursak en iyi düşman tabiki Joker. Mark Hamill'in muazzam dublajı ve karakterin halihazırdaki mükemmelliği bir araya geldiğinden başka bir isim söylemek mümkün değil. Ancak genel olarak Batman düşmanlarından Riddler ve Mr Freeze de beğendiğim karakterlerdir. Nolan'ın Dark Knight Rises filmindeki Bane karakteri de çok iyiydi. Zaten Batman'ın çok iyi düşmanları olduğu için say say bitmez. Her biri birbirinden özel düşmanlar hepsi.

blue_lollipop

Sanırım iki tane birincim var! Kesinlikle Riddler ve Joker arasında git gel yaşıyorum bu sorunun cevabı olması için . Joker, Harley, Riddler, Two face ve hatta Clayface de benim çok sevdiğim villain lar. Two face ve Clayface in etkileyici ve hüzünlü hikayeleri olduğunu düşünüyorum. Joker ve Harley i de çok seviyorum ki bu evrenin fanları arasında onları sevmeyen çok az kişi vardır sanırım ama Riddler... O harika bir karakter. Onun olduğu bölümler ekstra heyecanlı ve keyifli oluyor, background u ve hikayesi de oldukça kaliteli. Yani ya Riddler ya da Joker/Harley.

Maleficent

Joker, Riddler ve Freeze söylendiğine göre bir tane de ben ekleyeyim: Professor Pyg. Underrated bir karakter olduğunu düşünüyorum. Hem korkutucu, hem acımasız, hem de zeki bir karakter. Hikayeleri de güzel olur genelde.

Oscar Minette

Two Face ve Joker gerçekten de sıkılmadan izletiyorlar.

yotyu5yh

riddler, penguen ve mad hatter cidden çok beğendiğim villianlar

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

7

59