6. sezon

minişo

ilk bölümü izleyince biraz heyecanlanmıştım müthiş olmasada güzel bir girişti fakat diğer bölümler gerçekten hüsran. amatörce çekilmiş filmlerden ibaret böyle tonlarca film var zaten. son bölüme en iyiyi saklamışlardır diye düşünüp heyecan yaptım hepsinden kötüydü. bölümleri izlerken şöyle olsaydı böyle olsaydı diye düşündüğüm fikirler bile dizinin ideasına daha uygun Covid döneminde dünya Black mirror bölümlerine hazır değil dedikleri bölümler bu muymuş gerçekten? keşke yayınlansaydı gülerdik.

gallifreyli

black mirrorla alakası olmayan bir sezon

falafel

üstteki iki yoruma da katılıyorum. black mirror çizgisinden çıkmış bi sezondu ilk bölüm hariç. bu kadar fantastik ögelere gerek var mıydı gerçekten... 3. bölüm de fena değildi ama aşırı predictable'dı, ne olacağını tahmin etmek çok kolaydı.

fairlysyko

black mirror kendinden zaten teknolojiyi merkeze alan bilim kurgu türünde bir dizi olarak söz ettirmiş, öyle sevdirmişti. ama bu son sezonda çizgisinden çıktığı yetmiyormuş gibi bölümler de genel olarak bayağı kötü. kalitesinin bu kadar bozulacağını asla ummazdım ya hayal kırıklığına uğradım resmen ben. ki covid vs. kullanabileceği çok iyi ve güncel konular da varken iyice saçmalamışlar. umarım 7. sezon gelmez, gelecekse böyle gelmez.

thebusee

7. Sezon onay almış. Umarım özüne döner dizi. 6. Sezon pek de iyi değildi malum.

Alpss

adamlar hep 3-4 yıl ara verip yeni sezon yayınlamışlar. yaptıkları iş öyle büyükte değil. 6.sezonu bu kadar berbat yapmak yetenek ister.

Taco

ilk 5 sezon iyi kötü kendi çizgisinde giden bir dizi vardı. 6. sezonun geldiğini görünce izleyeyim dedim ama bence ilk bölüm hariç geri kalan hüsran. kendi çizgisi kaybolmuş gibi dizinin hiç Black Mirror izliyormuş gibi hissetmiyorum.

suuzan

Blac Mirror benim için bambaşka bir diziydi. Ta ki bu sezona kadar. Yani bu sezon başka bir dizi adıyla yayınlansaydı 'Black Mirror'un çakmasını yapmışlar' bile diyemezdim. O kadar black mirror' dan uzak bir sezondu.

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

6

5

10

8

6

1

7

8

4

4

7

2