Adventure Time: Fionna & Cake

Antipatik

Yeni seri. Fragman: https://youtu.be/1qpAEB4xQlQ

Taromi

Sonunda bir şey yayınlandı. Çok değişik duruyo açıkçası, Finn ve Jack'in yerini tutabilirler mi hiç bir fikrim yok ama. Bu evrene dair bir şeyler görmek her zaman güzel. Merakla bekliyorum. Edit : Umarım Finn ve Jack'i de bir kaç sefer görürüz.

Antipatik

@Taromi, Fragmandan anladığım kadarıyla 2 evren karışık bir yapım izleyeceğiz. Ama emin değilim. Yerini tutmasıyla alakası yok bence, ben devamı olarak düşünüyorum direkt, ayrı bir seri olarak değil.

Spider-Man Ama Tobey Maguire Olan

@Taromi, Adventure Time with Finn & Jack

Taromi

Based on characters from the beloved “Adventure Time” franchise, this brand-new 10-episode series set in the land of Ooo follows the alternate universe versions of Finn & Jake on a multiverse-hopping journey towards self-discovery. When Fionna and her sidekick Cake find themselves in the crosshairs of a powerful new foe, they have no choice but to seek the help of former Ice King Simon Petrikov.

Trash boat

Disney , Pixar vesayrenin son zamanlarda çıkardığı saçma çizgi diziler gibi olmaz umarım.

Zipoooo

umarm lgbt nin dozunu çok kaçırmazlar, olduğu gbi güzel kalsın

Antipatik

@Zipoooo, LGBT Time with Femboy & Tomboy

Taromi

Finn gözüküyomuş. https://www.youtube.com/shorts/eGaETUUGJAY

Antipatik

@Taromi, vaaay, iyiymiş.

oblivion

keşke böyle yan ürünlerle uğraşacaklarına direk klasik final bölümü ile distant lands finali arasındaki olayları anlatsalar. açıkçası finn olmasa fionna çok ta umrumda değil

Antipatik

@oblivion, bana güzel olcak gibi geldi.

Taromi

Bir fragman daha https://www.youtube.com/watch?v=94gpIscW0Mc&ab_channel=Max

Antipatik

fragman güzel duruyo

enzim11

Baştan vasat bence, diziyi izlemedim, Ne Adventure Time kitlesine hitap ediyor ne de diziye yeni bir kitle dahil olur. Yani baştan çürük. Yav biz o karaktere erkek veya kadın olarak alıştık niye bozuyorlar, zaten esas Adventure Time yapımcıları dışında başka kişilerde dahil olmuş yapıma, kesin lgbt falan bilmem ne bi ara sokarlar.

Antipatik

@enzim11, Fionna ve Cake hikayeleri zaten orijinal seride de yer alıyor. Yeni uydurulmadılar yani. Adventure Time ve Distant Lands'ı bitirdiysen bunu da izlemeni tavsiye ederim.

Yusuf Furkan Tekin

Fragman harika gözüküyor. Finn ve Jake de olucak seride galiba. Son 1 sezonum kaldı izlicem

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

3

2

7

4

1

16

8

3

8

7

6

7

16

9

13

3

21

6

10

6

24

7