Kronolojik Sıralama

timewanderer

Dizide parça parça gösterildiği için kronolojik sıralamayı doğru anladığımdan emin değilim. Bildiğim kadarıyla şu şekilde: 70 milyon yıl önce 4 element ustası vardı ve dünyaya bir meteor çarpmak üzereydi. Buz ustası buz tacını yaptı ve tacı gunter taktı ve buz kralına dönüştü. Sonuç olarak meteor dünyaya çarptı. Finn'in yaşadığı zamandan 1000 yıl önce mantar savaşı oldu. Bu savaştan günümüze kadar olan zamanda şeker krallığı oluştu ve Marceline büyüdü. Bir de merak ettiğim nokta şu ki, Simonun Marceline'in çocukluğunu koruduğu dönemde mantar savaşı olmuş muydu? Marceline bütün vampirleri öldürdüğünde gemideki insanlar kötü bir olayın olacağından ve gemiyle terk edeceklerinden bahsediyorlardı. O olay neydi? Bilenler aydınlatırsa çok makbule geçer.

Antipatik

@timewanderer, cevapları burda vardır belki https://adventuretime.fandom.com/wiki/Timeline

Samrul99

https://www.youtube.com/playlist?list=PLK9LIYWe4Qoxxn3AiIUl5HFr3P3S-Q9bv Şurada ki videolara bak az çok mantıklı bir şekilde açıklıyor arkadaş.

Alicankml

Gunter buz kralı olamaz simon buz kralı çarpma olayından sonra taç kayboldu bi şekilde ve tacı takan kişi buz kralının piskolojisine bürünmeye başladı taç ona hakim oluyor zaten kulandıkçada kişiliği ilk sahibininkine dönüşüyor

Spacius

Spoiler içeren alanı görmek için tıklayın.
Mantar Savaşı Litch'in Dünya'da serbest kalması ve vücut bulmasıyla başladı. Belki Litch'i serbest bırakan kişi Simon'dı. Tacı bulduktan sonra yavaş yavaş buz kralına dönüşmeye başladı. Bu sırada da Betty Simon'ın geçmişini terk edip gelecekteki Simon'ın yanına gitti. Simon, Betty'i ararken Mantar Savaşı kızışınca da annesi tarafından yeni terk edilmiş Marceline'i buldu. Ondan sonra tacı daha fazla takmaya başladı çünkü Marceline'i seviyordu ve onu korumak istiyordu. Sonuncuda Marceline'e çorba bulduğu sırada radyoaktif şekerler yavaş yavaş prenses Çiklet'i oluşturmaya başladı. Mantar savaşı bittikten sonra da zamanla krallıklar kuruldu ve Ooo diyarı oluşmuş oldu. Kalan insanlar kaçıp bir araya ulaştı ve yüzyıllarca orada yaşadılar. Ancak Finn'in babası Finn'le beraber adadan kaçtı. Finn'i Jake'in ailesi bulup yetiştirdi. Sonrasında seri BMO galaksi keşfi sonrası Dünya'ya indi. Dizi de birkaç yıl sonra başladı.

_Berkay

Sevgili arkadaşlar hikayedeki çoğu unsur bir şekilde sonuç bulmuş durumda, bir tanesi hariç. Alev prensesinin krallığı yeniden yaratmak için sakladığı ve prenses cikletin biri dışında diğer hepsini yokettiği çok güçlü alev gardiyanlarının herhangi bir sonuca ulaştığını görmedim. Büyük fşnal savaşı GOLB vs Allda bile bu gardiyan alev robotunu kullanmadılar yada en azından ben görmedim. Bu gardiyan hikayesinin sonraki bölümlerde bir sonuca ulaştığı oldu mu?

Ultimate_Mami

O gardiyanları Moo yaptı. BMO nun doğum gününün olduğu 2li bölüm vardı ya en sonda o ateş gardiyanlarını görebilirsin. Planları var

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

3

2

7

4

1

16

8

3

8

7

6

17

16

9

13

3

21

6

10

6

24

7