Hemen izle
Final Yaptı 2020-2021

Stephen King’in post-apokaliptik romanından uyarlanan 10 bölümlük mini dizi The Stand‘de, ölümcül bir pandeminin ardından toplumun nasıl olması gerektiğine dair karşıt fikirleri olan gruplar, insanlığın geleceği için önemli değişimlere yol açıyor. Hikâyedeki karakterler, 108 yaşındaki Abagail Freemantle’ı takip edenler ve karanlık adam Randall Flagg’in yanında olanlar olmak üzere iki farklı görüşe ayrılıyor.

Timjasonrichard

Spoiler içeren alanı görmek için tıklayın.
Dizinin mini dizi olacagini biliyordum ama bu bolumun bitis seklinden dolayi sezon finali olur diye dusunmustum fakat finalmis. devami var ama cekmeyi mi tercih etmediler yoksa kitapta boyle mi bitiyor bilmiyorum ama cok havada bitti dizi. Yani Flagg yasiyor ve kendine taptiracak insanlar buldu. Amacindan vaz mi gececek? Onu tekrar saldirmaktan ne ali koyacak?kucuk kiz kimdi? Vegastaki yildirim Sacan sey neyin nesiydi?

thebusee

Randall Flagg korkutucu olması gerekirken yanlışlıkla yakışıklı olmuş sanırım :D

Büşra91

Dark'ın jenerik müziğini duymak güzeldi. Gönderme yapmak istediler sanırım :) Açıkçası bu bölüm de başlar bana biraz sıkıcı geldi. Frannie ve Harold'un aralarındaki sohbet de biraz yapmacıktı. Diziye biraz hareketlilik gelmeli.

nickimyokbenim

Hikaye 8. bölümde bitiyor. 9. bölüm gereksiz olmuş. Sanırım IMDB puanının düşük olmasının sebebi bu. Keşke uzatmasalarmış. Gerçekten son bölüm dizinin tadını kaçırmış. Tabir-i caizse 8 çuval inciri berbat etmiş...