Captain Tsubasa
Kyaputen Tsubasa
Dizi hakkında yorum yapmak için tıklayın.
10 Puan

İzlediğim tek anime.

tarihin en iyi futbol animesi blue lock derseniz haplarınızı almanızı tavsiye ederim 1.sezon çok güzel kesinlikle izleyin ama bi sıkıntı var 1 ve 2.sezon arasında yaklaşık 4-5 sene var neden bende bilmiyorum 2.sezon çok daha iyidi *spoiler* özellikle japonya italya maçında son saniyede hyuganın neo tiger şutu mükemmeldi ama fransa maçında baya sövdüm gösterdiğine göre 24 bölüm var bunu yazdıktan 2 gün sonra final yapılacak ve hala penaltılara geçemediler en kötü bölümler kesinlikle son 3-4 bölüm daha bide bunlar almaya maçını yapacaklar 1 bölüm almanya maçı izleyeceksek siktirin gidin road to 2002 de izleyin boşu boşuna rebbot da zaman harcamayın :).

10 Puan

Futbol seviyorsanız kesin izleyin sevmiyorsanız bile bence bi deneyin sarmassa bırakabilirsiniz ben pek futbol oynamayan biri olarak dizinin fanı oldum.

10 Puan

Muhteşem. Eski serinin hikayesine sadık kalınarak yapılmış. Önceki serideki gereksiz uzatmalar bunda yapılmamış. Oyuncuların hareketleri daha estetik. Hafiften gerçekçilik arttırılmış. Örneğin Tsubasa ve Kojiro önceki serideki gibi her türlü basıp gidemiyor. Tıkandıkları zamanlar oluyor. Çizimler de çok hoş. Bayıldım.