Önce Breaking Bad'i İzleyin

Fegelein

Breaking Bad'teki Saul yan karakterinden başlı başına yeni bir kurgu ve atmosfer oluşturmak ve gene Breaking Bad havası katmak müthiş bir başarı. Size verdiği his tam olarak Breaking Bad hikayesinin geçtiği aynı dünya da Saul'un bakış açısından dünyaya baktığınız hissi. Olaylar tamamen bağımsız gerçekleşiyor gibi görünse de dizinin verdiği asıl hissi yakalamak için kesinlikle önce BREAKING BAD İZLEYİN! Breaking Bad'i bitirmenin vermiş olduğu hüzün ile bu diziye başlarsanız daha mutlu olursunuz. İyi Seyirler.

ahmtky

katılıyorum.

Fegelein

Teşekkürler.

CSA3

Zaten Breaking Bad'i izlemeden olmaz. Ama tam tersi de yapılabilir. Yani önce bunu izleyip sonrasında Breaking Bad'i de izleyebilirsiniz. Zaman çizelgesi olarak bu dizi daha önceki yıllardan başlıyor. Tabii önce dizinin tamamen bitmesi lazım ki bu önerimin doğru bir öneri olup olmadığı anlaşılsın. Dizinin nasıl biteceği belirsiz olduğu için şuanlık önce Breaking Bad'i izlemek özellikle dizideki karakterlerin yarısını önceden tanımanızı sağlayacaktır.

xmoriaffect

Sanırım çok sevilmesinden midir nedir bu Breaking Bad e çok önyargılıyım. Better Call Saul'a gelince dizi bence gayet de güzel Breaking Bad'i izlemeye falan da gerek yok. Her konu başlığının altında senin o büyük harflerle yazan ÖNCE BREAKİNG BAD İZLEYİN yorumundan bıktım.

ibrahim yilmaz

izlemene gerek yok bence de zevk meselesi herkes sevmez o sevdi diye izleyin diyor

II RaM5Es

farketmez aynı şeyler değişen hiçbir olay olmayacak yazı tura atarak başlayın derim.İki ucu temiz değnek işte.Kasmaya gerek yok.Bunu izlersen diğer diziye spoiler vermiyor.Ama sen illede öneri istiyorsan önce breaking bad'i izle derim.Çünkü karakteri tanımışsın ve onunla bağ kurmuşsundur.

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

9

6

11

15

9

5

2

15