İzlemesem Breaking Bad'e Dair Birşey Kaybeder miyim?

Winterose

Breaking Bad'i bitirdim fakat Saul karakteri fazla çekici gelmedi hiç bir zaman. Tabi diğer insanlara baktığımda Saul'un sevenlerinin oldukça fazla olduğunu görüyorum. Yani Breaking Bad'den daha uzun olması da cabası bunun yanında... İzlemesem bişey kaybeder miyim?

EmirEfe

Breaking Bad'i izledim. Bu diziyi ise izlemedim ama araştırmıştım. Saul'un bazı sahnelerinde geleceğini, Walter ile vedalaştıktan sonrasına değiniyor. Yine de bu bir Spin-off dizisi. Bu tarz dizilerin senaryoya pek katkısı yok. Yine de Gustavo, Mike gibi karakterlere ilgin var ise bakabilirsin. Bende yakın zamanda başlamayı düşünüyorum. Yine de bir yan dizi olduğundan izlemesen bile birşey kaybetmezsin diye düşünüyorum. Better Call Saul izleyenler daha iyi bilir tabiki. @II RaM5Es yardımcı olabilir misin?

II RaM5Es

"Kaybetmekten" kastını açarsan yardımcı olabilirim. @EmirEfe, Kesinlikle Breaking Bad kalitesini aşan bir dizi, kat kat iyi. Senaryoya katkısı var, yan dizi deyip geçme; boynuz kulağı geçti. Spoiler hikayeden zevk almana engel teşkil edecek detaylara verilir. Zaten bu tür bir spoiler dizide yer verilmiyor diye hatırlıyorum. Yine de bu konuda @ManyakVAntepli sizlere yardımcı olabilir.

EmirEfe

@II RaM5Es başlığı açan arkadaş siteye bakmayacak gibime geliyor bu sebeple aynı şekilde düşünebilecek kişilerin kafasında soru işareti bırakmamak adına "kaybetmek" kelimesini ben açmak isterim. Arkadaşın kaybetmekten kastettiği şu: "Bu diziyi izlemezsem Breaking Bad'in senaryosuna ait bazı detayları veya önemli olayları kaçırmış olur muyum?" demek istiyor muhtemelen.

Derin düşünceli Messi

Bence süper bir dizi öncelikle ben bu diziyi bitirmedim ama gördüğüm yorumlar ve spoilerlerle benim anladığım kadarıyla bu dizi çoğunlukla bazı karakterlerin geçmiş ve geleceğini anlatıyor bence bu dizi breaking bad'deki bunlar buraya nası geldi ? Sorusunu kafadan çıkarıyor tekrar deyiniyorum (ben bu diziyi bitirmedim bir yanlışım varsa lütfen düzeltin)

swedishmeatball

breaking bad'e dair kaybetmezsin ama hayata dair çok şey kaybedersin arkadaşım gelmiş geçmiş en iyi diziyi de izlemek ister herkes bence bi zahmet. breaking bad tırt kalır better call saul'un yanında.

Antipatik

Better Call Saul'un tek kötü yanı Breaking Bad evreninde geçmesi.

Meyveli Lahmacun14

Daha izlemedim bu diziyi ben ama şöyle söyleyim ilk bunu izlesen breaking bad izlemiyim zaten bişey kaybetmem der insan kesjn

Sekban

Breaking Bad o kadar çok seviyorum ki keşke orda olsam hepsiyle aynı şekilde bir araya gelsem... bana film gibi gelmedi benim için burada yaşananlar bir gerçek. saul, mike ve diğerleri cok başka... Bet. Call Saul Breaking Bad gibi baş yapıttır. ikisi de birbirinden güzel bazı sahneleri birbiriyle yarışır tabi. çok üzgünüm bunu hiç bir kelime anlatamaz. amerika gidip albequrque şehrine evlerini bulacağım ordalar kesinlikle, en azından skyler, junior, pinkman, saul yaşıyorlar :DD bu ikisi benim hayatımın bir parçası.. bide türkçe en son babalar duyar ve ruhsar.

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

6

11

15

9

8

5

2

15