Yeniden Sezon 7

EmreKont

Disney sezon 6’dan sonra iptal etmişdi ama bu dizinim “Fan”ları tarafından çok düşük çözünürlükte sezon 7 yapmışlardı. Şimdi yeniden başlıyor izlemenizi tavsiye ederim. Adminlere’de dizinin yeni sezonu çıkmaya başlarsan siteye ekleyebilir misiniz? Teşekkürler

Mustafa Öztürk

@Noktasal ciddimisin knk ? onca şey dururken neden yanlızca ahsoka ?(daha başlamdım)

eloel

dave filoni zaten bu dizinin daha cok rex ve ahsoka hakkinda oldugunu soylemisti o yuzden olabilir mi? :)

GRİADAM

@eloel Dizinin ismi KLON SAVAŞLARI, 6 sezon klonların hayatını, savaşını, dostluğunu izledik. Bu nasıl dizi ahsoka hakkında olabilir ?

UykucuX

@Mustafa Öztürk, @GRİADAM Başka ne anlatabilirlerdi acaba? Tabiki Ahsoka ve Rex e değinicekler. Ahsoka ve Rex Klon Savaşlarında ki önemli karakterlerden. Zaten ilk kez klon savaşlarında gözüktüler. Son 4 bölüm zaten 3.filmle aynı zamanda geçiyor. Ahsoka ve Rex in emir 66 öncesi ve hemen sonrasında yaşadıklarına değiniyor. Final sezonunda Ahsoka ve Rex e değinilmeyecekte kime değinilecek?

GRİADAM

@UykucuX hmmmm klonlara mesela

UykucuX

@GRİADAM, 7.sezon zaten klonlara değiniyor. Yeni bir klon kuvveti görüyoruz. Klon Gücü 99 diğer adıyla The Bad Batch. Bu adamlarında bir dizisi çıktı. 7.sezon klonlara zaten kendinden önceki sezonlar olduğu gibi yine yer vermiş. Finalde daha çok Ahsoka ve Rex e değinmeleri beni rahatsız etmedi. Fakat Ahsoka ve Rex e değindikleri kadar Rebels animasyon dizisinde gördüğümüz hayata kalan ve çiplerini çıkaran diğer klonlara da yer verselermiş daha iyi olurmuş. Bu haliylede bence güzel bir final.

Bombacı Mülayim

Suyunu çıkarmak için 8. sezonunu bile çıkarsalar yine izlerim.

Bombacı Mülayim

İzlemem. Hem çıkan 7. sezonun çok ama çok kötü olduğunu hem de ilk 6 sezonunun da sandığım kadar iyi olmadığını farkettim. 7. sezon için zaten şaşılacak bir şey yok Disneyden beklenecek bir performans. Yazıklar olsun. George Lucas nolur geri dön. Düzgün sinema filmi olmadan olmuyor bu iş! Duel of the Fates nerde lan! @UykucuX Ahsoka boş karakter

UykucuX

@Bombacı Mülayim Ahsoka'nın boş karakter olduğunu söylemek Skywalker Saga nın ilk iki üçlemesine hakaret etmek gibi birşey Anakinin karanlik tarafa düşüsünü en çok ahsoka etkilemiştir.Bu yüzden de saga içersinde önemli bir yeri vardır. Clone Wars da animasyon tarihin en iyi yapımları gibi bir liste yapsak o listede çok rahat yer alır.Çünkü bir animasyon dizisinde olması gereken her şey bu yapımda var zaten.Fikrini neyin değiştirdiğini pek anlamadım açıkçası. AHSOKA DA İYİ BİR KARAKTERDİR!

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

3

11

2

14

4

15