Dizi tarihinin çığır açan en iyi çizgi dizisi

Zeron

İlk bölümünden son bölümüne kadar hayran bırakan, sizi Star Wars sever birine dönüştürecek olan dizidir. Dizi o kadar ayrıntılıdır ki filmlerde öğrenemediğiniz ve göstermedikleri her şey burada var. (ışın kılıcı yapımı gibi) Böyle çizgi diziler yapsalar normal dizi izlemeyi bırakırdım. Ama onlarda haklılar, oyuncuları nasıl zengin yapacaklar başka :))

Alpha_Male_Predator

efsane serilerden

YaVuZ9

hicbir detayi atlamiyo dizi, filmlerde yapilan basit hata yada "lazy writing" ler burda olmuyo 10/10 luk cizgi dizi gercekten

GRİADAM

En iyisi olup olmadığı tartışılır ama star wars evreni içinde gerek kurgusu gerek senaryosu ile yıldızlar arası savaşın hazzını bana verdi. Gezegen savaşları ve uzay savaşları harikulade. Filmlerin geri zekalı yazarlarının bir türlü vermediği ışın kılıcı savaşını bolca vererek beni 6 sezon ekrana kilitledi.

casanova97

toplam kaç bölümden oluşuyor bu sezon ?

SezonlukDizi

@tartışan adam, 12 bölüm olacak https://www.imdb.com/title/tt0458290/episodes?season=7

Elfidaaa

Ben Star wars filmlerini izledikten sonra bırakmıştım. Mandalorian ile tekrar başladım. Sonra bir kız arkadaşım önermişti buna başladım. Her gün 4 5 bölüm izliyorum. Ayrıntıları atlamaması hoş baya, filmlerde olmayanlar burada var. Ama izleme sırasının bozuk olması beni sinir etti. İzlenme sırası şu şekil https://starwars.fandom.com/tr/wiki/User_blog:East6/Star_Wars:_Klon_Sava%C5%9Flar%C4%B1_izleme_s%C4%B1ras%C4%B1

Elfidaaa

Admin selamlar, ben fembed ile izliyorum bütün her şeyi fakat dünden beri bir sorun yaşıyorum. Ekran büyütme olsun, ses kısma olsun, o araç çubuğuna dokunduğumda durmadan beni bir yere yönlendiriyor. Bir seferlik bir reklam değil her seferinde. Çözümü var mı?

SezonlukDizi

@Elfidaaa, fembedde değişen bir şey olmadı playe bastıktan sonra 2 reklam açıyor daha sonra çıkmaması gerek. Çözümü yok farklı bir alternatif deneyebilirsin.

Elfidaaa

Tam ekran butonunda devam ediyor hocam. Neyse normal ekrana çift tıklayarak büyütüyorum artık.

Bombacı Mülayim

Darısı The Bad Batch'in başına

ohmygat

Gerçekten çok iyi

isimsiz16

bombacı mülayim senin izlemediğin dizi yomu be kaç dizidir görüyorum seni

LolsoEmre

bencede hayatımda izlediğim en iyi star wars yapımı

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

3

11

2

14

4

13