T-Bag En Zekisi Bence?

Denizprens

kötü bir çocukluk geçirmesine onca kötü şeyler yaşaması tabi bunda etkili olmuş ama tecavüzcüde,homo da olsa yaşama dürtüsü içimn her türlü yolla başvurup kimseden sevgi bekleemmemesi efsane işlenmiş filime bence ve ayrıca zeka yönlüde scofielden daha iyi işlenmiş sabırla işi yapmasını biliyor :)

ExpeLevioSa

Zeki olduğu aşikar hatta bir bölümde t-bag'in babası bir kelimenin 10 tane eş anlamlısını bulmasını istiyor. Ama en zekisi olduğunu sanmıyorum, sadece Alex Mahone ve Brad Bellick Micheal'ı yakalamaya çalışmış başarısız olmuşlardır her zaman bir adım geridedirler Eğer sıralamya yapcak olsaydım bence şöyle olurdu: 1. Micheal 2. Alex 3. T-Bag 4. Brad 5. Waytt (Çok kayda değer bir karakter değil ama Micheal'ın ve Lincoln'ün hapishanede olmadığı anlaması çok uzun sürmedi diğer ve karakterlerden daha üstün 4x01)

Howard The Duck

@Denizprens Homo do olsa ne demek?

II RaM5Es

@ExpelevioSa Brad mi zeki....ahhh. lanet olmasın Brad'e zeki diyor ya.Charles haywire(akıl hastası) bile ondan daha zeki, sucuklu tostun içindeki olmayan kaşar bile ondan daha zeki 1-Michael 2-T-Bag bu ikisi kesinlikle en zeki olanları.Bence demeye bile gerek yok bence 3-alex illah brad diyorsan da 4-Michael - T-bag = Brad

ExpeLevioSa

Micheal'ı ve Lincoln'ü tuzağa düşüren ilk kişidir Brad. Alex bile kendisi için çalışmasını isteyip hapishaneden çıkarmıştır. Çek striptizci (Micheal'ın formaliteden eşi) sayesinde izini sürmüştü önceki bölümlerde.

darendelee

T-Bag içlerinden en pislik karakter olmasına rağmen karaktere yazdıkları kaliteli replikler ve oyuncunun ortaya çıkardığı mükemmel oyunculuk sayesinde kendini sevdirdi. Hele ki "bu adam sabah kalktığında beyaz dı" repliği halen capslere malzeme oluyor.

II RaM5Es

Aynen T-Bag en kötü karakter olmasına rağmen en sevilen karakterlerden tıpkı Büyük İskender gibi.Bu arada 6.sezonun çıkma ihtimali var.Senarist ilk bir kaç bölümü tamamlamış ama ellerinde oyuncu eksikliği olduğu için sürekli erteleniyormuş

Elfidaaa

T-Bag dizide ki en sağlam karakter bence. Ama onu sağlam yapan bence oyuncudur. Oyuncu, karakter değişimini mükemmel gözler önüne seriyor. Bu yüzden benim için en sağlam karakter o.

kindfrez

Brad bellick ve alex mahone ilk başlarda çok zekiydi hatta mahone mükemmel iz sürücüydü sonraki sezonlarda micheal ı öne çıkarmak için alexi düşürdüler bradı baya salaklaştırdılar . T-bag zeki ama asıl faktör hafızasının verdiği üstünlük bu sayede bu kadar ileri gidebilmiştir yani T-bag okadar zeki değil ,hamam böceğidir . Hep kurtulmayı başarıyor.

Maniac

T-Bag yeterince zeki olsaydı 4x23'de hücreye girmezdi. Konu kilit :))

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

1

12

3

3

18

5

2

4

21

5

10

25