Prison Break ( 1. Sezondan Sonra Gün Geçtikçe Kalitesi Düştü )

Heavenly Call

Dizinin ilk sezonu kurgusu, senaryosu, hikayesi, akıl oyunları, oyunculukları ile muhteşem bir sezondu. Ama dizi ilerledikçe bunların kalitesi düşmeye başladı. Kısır döngüye girdi. bunun nedeni dizinin başta sadece 16 bölüm olarak planlanması. Bu çok hissediliyor. İlk sezondaki kaliteyi asla göremiyorsunuz. Dizinin sevildiği için uzatıldığı çok belli oluyor. Zaten bunu 5. sezon çıktığında da görebilirsiniz. Previously (Önceki bölümlerde) kısmında sadece 1. sezonu ve finalin son kısmını özetlemişler. Diğer sezonları onlar bile umursamamış. Ben 5. sezonun çıkmasını beklemiyordum. Bence final fena değildi. Ama nostaljik bir etkisi oldu. Sonuç olarak sevdiğiniz bir dizinin kalitesinin gün geçtikçe düştüğünü görmek istemiyorsanız sadece 1. sezonu ya da 1. ve 5. sezonu izlemelisiniz.

Howard The Duck

Gereksiz yere uzayan her dizide olduğu gibi.

Elfidaaa

Hani sanki Scylla zorlama gibi olmuş dizide. Dediklerine katılmamak elde değil.

darendelee

İlk sezonu televizyon tarihinin en kaliteli plot sezonlarından biri diyebilirim. İkinci sezon akıl oyunlarının azalması ve ilk sezondaki kadronun teker teker kıyıma uğramasındanmıdır bilmem vasat bir sezondu. 3. Sezon yeniden hapishaneden kaçış olayına dönmeleri çok güzeldi. Daha vahşi bir hapishane ortamı oluşturmaları yeniden eski günlerine döndüklerini düşündürse de 4. Sezonla mezarına kazık çaktılar. Benim en iyi sezonlar sıralamam 1>3>2>4 şeklinde. 5. Sezonu hesaba bile katmak istemiyorum.

II RaM5Es

diziyi uzatmasalar harika ama yinede dizide sürekli yeni şeyler olmasını çok sevmiştim her sezon farklı bir macera.Diziyi izleme sebebim merak.5.sezon hariç güzel bir dizi.

Howard The Duck

@Heavenly Call keşke siteden ayrılmasaydın.

nicataie

dizi 4. sezonla bitmeliydi

Murox

bence en iyisi 3. sezon alex mahone sahneleri

DavyJho

Kesinlikle, şuan 4. sezondayım ve ilk sezonla kıyaslandığında kat kat aşağılarda. Resmen ilk sezon farklı bir dizi diğer sezonlar farklı bir dizi gibi. Böyle olması üzücü ama böyle.

şerefsiz

çünkü 1 sezon olarak planlanmıştı. sevildiği için uzattılar. senarist ve yaratıcı pek bir şey katamadı ve öyle oldu biraz. ama yinede en iyilerden. hani Wentworth Miller sitede en çok favorilere eklenen ikinci oyuncu kıps.

Coffeer

İlk iki sezondan sonrası izlenmese de olur

Decellon

1.ve2.sezon saçmalık dolu ama 3.sezonla birlikte bütün hatalardan ders çıkarılıp efsane bir dizi halini aldı

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

1

3

10

3

18

5

2

4

21

5

10

25