La Casa De Papel ( 3. Sezonda Eksiklerin Tamamlanması Gerek )

Heavenly Call

Öncelikle diziyi sayısız iyi ve kötü yapıma sahip yani daha tecrübeli Amerika dizileri ile kıyaslamak yanlış Çünkü dediğim gibi tecrübe farkı çok belli oluyor.Yine de dizinin ana fikrine bakarsak "İyi bir soygun hikayesi yazalım, milletin ağzı açık kalsın" değil. "Kaptitalizm'in ve materyalizm zararları ve etkileri"dir. Bu yüzden amacına ulaştığını düşünüyorum. Yine de dizinin kendi içinde çok fazla eksikleri var (Spoiler olarak bahsedeceğim) Sonuç olarak göklere çıkarılacak ya da yerin dibine gömülecek bir dizi değil.Amerikan dizilerinden sıkıldıysanız ve iy i bir dizi izlemek istiyorsanız izleyebilirsiniz.

Heavenly Call

Biraz dizinin eksiklerinden bahsedeceğim. Spoiler istemeyenler okumasın.

Spoiler içeren alanı görmek için tıklayın.
Öncelile soygunun planlanma sürecine ve Profesör ile Berlin arasındaki ilişkiye faha detaylı değinilmeli. Soygun ve kurtarma girişimi kısmına gelirsek diğer bu tarz yapımlardan gördüğümüz kadarıyla kurtarma yapılırken mümkün olan her noktadan aynı anda girilir. Aynı yerden defalarca girilmeye çalışılıp çıkılmaz. ve İngiltere Byükelçisinin kızını 5 gün rehin tutamazsın. İngilizler gelir, kurtarır. Soygun tamamlandığında parayı zıhlı araç, kamyon vs gibi bir şey ile çıkaracakları belli. Polisin önünden geçerken polis hiç mi bakmaz. Ayrıca parayı ülkeden nasıl çıkardılar. Son olarak para basmak paranın değerini düşürür. Bu kadar çok para basıldığında 1 Euro 1 TL olur ve kesinlikle fark edilir.
Yeni bir soygun hikayesi yazmazlarsa, bu eksikleri ve mantık hatalarını giderirlerse ve tekrarlamazlarsa çok daha iyi ve kaliteli bir dizi olur.

sercanayh

Bence güzel bir dizi

Emil_Aze

Heavenly Call O numarası alınmış paralar için geçerli diyil mi?

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

4

24

1

1

8

4

10

11

8

20

3

26

2

3

3

2

7

3

1

8