Bana göre Daredevil ve The Punisher

Elfidaaa

Wilson Fist karakteri çok güçlü bir karakter. Diziyi inanılmaz iyi kılıyor. Marvel'ın, The Punisher'ı ve Daredevil'i hangisi daha iyi diye kapışabilirler bence. Bence The Punisher bir tık önde gibi ^^

LaftUris

Punisher'ın bazı bölümleri gerçekten çok sıkıcı. Bazen "aha tam aksiyon" diyorsunuz, Frank 2 mermi sıkıyor aksiyon sahnesi bitiyor. Daredevil da aksiyonun az olduğu bölümlerdeki konuşmalar daha akıcı , sıkmıyor. Daredvil 8,6 ise Punisher 8 anca olur.

mstfacyln27

Sadece ilk sezonları kıyaslarsak bence Daredevil açık ara önde ama genelde punisher bir tık daha önde bence.

DarkSilence

Daredevil'in ilk sezon ki yazarı gerçekten çok iyi bir iş başarmıştı, ikinci sezon'a Punisher'i dahil edip, El olayını koymuştu film gerçekçilikten biraz uzaklaşınca hemen gelen tepkiler sonrası bir sonra ki sezon bölümlerinde farklı bir şey deneme kararı alıp W.F.'yi geri sahneye soktular ama son sezona baktığımızda diğer sezonların çok geriside kalan bir sezon oldu. 1. ve 3. sezon arasındaki bağlar çok koptu. Bu noktada bence yazarlar ne yapacaklarını bilemediler, 4. sezon için bir çıkaramadılar.

Gorki

Bu ikili içinde en iyi sezon Daredevil ikinci sezonu genel olarak Punisher dizisinin daha güzel olduğunu kabul etmek lazım. Punisher ikinci sezonu ilk sezonuna göre daha güzel. DD ikinci sezonunu zaten Jon Bernthal(Punisher)'in muazzam oyunculuğu ile belki de sezonlar açısından True Dedective dizisinin ilk sezonundan sonraki en iyi sezon olabilir çok güzeldi çünkü arada bir kavga sahnelerini izlerim YouTube'dan.

Rick Grimes

Daredevil'ın dizisi daha iyi ama Punisher karakter olarak Daredevil'ı ezer

Wesbtastic Person

@Dark Silence alakası yok Marvel ile Netflix anlaşamadığından dolayı devam sezonu gelmeyip diğer Marvel-Netflix yapımları gibi iptal edildi. Ayrıca her sezon birbirinden iyiydi hepsinin kendine has noktaları vardı bence sezonlar arasında kalite olarak çok fark yok ve sezonlar arasında bence hiçbir kopukluk yok The Defenders'ı izlediysen o zaten tamamlıyor 3.sezon da çoğu şeyin neden öyle olduğunu zaten kopukluklar olsa Tüm Marvel dizi, film ve çizgi dizi yapımları arasında en yüksek puanlı ve en iyi yapım olmazdı.

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

2

11

14

25

7

9

11

19

10

9

10