Karen Page

Erwin

TAM BİR YILIŞIK

II RaM5Es

İyi bir oyuncu.

Abdulkadir_05

Diziye katılan yada var olan her erkekle yatma potansiyeli olan biri. Hiç acıyamıyorum kadına nerede ağlıyorsa nerede hüzünleniyorsa gram yüreğimi acıtmıyor.

Kemankeş

karen replikleri: 1-) Im just aa... 2-) İts just...(dudak ısırma eli başa götürme ve sessizlik) 3-) just... ve sesi titretme efektleri.

Gorki

Neresi yılışık la taş gibi kadın bence. Sarışınlar özel ilgimdir. Oyunculuğu da fena değil True Blood'dan hatırlıyorum kendilerini.

Zahidey

Çok gereksiz bir karakter. Hiçbir vasfı yok. Saçma saçma Matt'e trip atıp duruyor.

Wesbtastic Person

@Kemankeş valla öyle daha konuşamıyor. Gereksiz salak karakterin teki. Diziden çıksa çok bir şey değişmez hatta daha iyi olur.

Kemankeş

@Mad Ben Tennyson o kadar da değil ben onu öyle seviyoms

ohmygat

en sevdiğim karakter

Rick Grimes

aga iyi karakter ya ne alıp veremediğiniz var kadınla

Wesbtastic Person

3.sezonda biraz daha ısındım karaktere fakat hala çok sevmiyorum

Rick Grimes

Geçmişini anlatan bölümde gözüm dolacaktı yani baya acı bi geçmişi var

MCJELIBON

oyunculuğu güzel bile olsa herkesle yatması onu normal biri yapmaz

Warthan

İyi oynadı ama genel olarak pek lüzumlu bir karakter değil. Dizide gözüktükten sonra ekibe katılması bile tesadüf eseri oldu yani. Öte yandan Matt, Fisk, Punisher, Elektra, Stick, Poindexter hepsi etkili karakterler. Belli bir arka planları var. Dex'le Elektra'yı pek sevmesem de. Araştırmacı kişiliğinin çok işe yaradığı da oldu (spoilerlar geliyor) Ben Urich'in, Rahip'in ölümüne sebep olduğu da. Fisk'i öldürme fırsatını elinden kaçırttı Matt'in, Foggy'nin başına tonla bela açtı, 1. Sezon'da gönlünü de çeldi biraz bizim avukatın. Son sezonda hakkındaki bölümün ilk 30 dakikasını full geçe geçe ilerledim onun hakkında olduğunu fark edince ama gözüme iliştiği kadarıyla üniversite hayatını biraz fazla özgürce yaşıyor, onla bunla sürtüşüyor, fakat ailesi de Allah'ın belası bir aile. Ondan dolayı böyle yollara sürüklenmiş olmasına da pek şaşırmam. Kardeşini öldürmüş olması da ilk duyduğumda çok şaşırtmıştı ama meğer daha çok zorunda kalmış gibi olmuş. Brother, daddy issues misali. Fisk'e Wesley'i öldürdüğünü itiraf etmesi falan da çok salakça davranışlar. Fisk'te tutmayacağını tahmin edebilmesi lazımdı. Matt'in ve Foggy'nin duygularıyla oynadı kaç defa. Ondan dolayı en nefret ettiğim karakterler listesine girer. Hatta şuan 1. (Sons of Anarchy - Breaking Bad Spoiler geliyor) SOA Sezon 6-7 Gemma Teller ve BrBa Skyler White hemen ardından gelir. Son 2-3 bölüm suratını görmeye katlanamadım adeta. Ancak dizi yine de kendini izletti. Daredevil iyiymiş aga, adamlar yapmış.

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

2

11

25

7

8

9

11

19

10

9

10