Marvel 'ın en iyi yapımı

Kemal 16

Filmler dahil bence en iyi yapımı Daredevildır. Oyunculuk, hikayesi, sinematografisi dahil çoğu şeyi inanılmaz kaliteli. Superhero sevmeyen kesimin bile keyif alabilceği çok iyi bir yapımdır. Bence 2.sezon diğer sezonların gerisinde kalsa da 3.sezon bunu toparlıyor. Ayrıca Wilson Fisk karakteri dizinin kalitesini artırıyor .

Joker7

Filmleri bilmem de, en iyi dizisi bu bence de.Son çıkan Marvel dizileri de güzel ama bu bence hepsinden iyi

Gorki

Birincisi bu diziyi Marvel yapmadı. İntrosu var doğru ama kesinlikle Marvel dizisi falan değil. İkincisi en iyi Marvel yapımı da değil. Netflix yapımı Marvel'e ait olan en iyi dizi Punisher dizisidir. Sonra bu dizi güzel. Disney yapımı yeni olanlardan da güzel bence bu Punisher ve Daredevil. Keşke devam etseler de şöyle birkaç sezon daha izleme fırsatımız olurdu.

Kemal 16

@Gorki Birincisi Marvel Studios 'un yapmadığını ben de biliyorum ,marvel karakterlerini işleyen dizilerden bahsettim , direk marvel dememden anlaman lazım .İkincisi Punisher 'dan iyi bir dizi Punisher daha aksiyonlu olabilir ama konu ,sürükleyicilik,sinematografisi açısından Daredevil daha iyi.

Gorki

@Evil Morty "Filmler dahil bence en iyi yapımı Daredevildır. Oyunculuk, hikayesi, sinematografisi dahil çoğu şeyi inanılmaz kaliteli. Superhero sevmeyen kesimin bile keyif alabilceği çok iyi bir yapımdır. Bence 2.sezon diğer sezonların gerisinde kalsa da 3.sezon bunu toparlıyor. Ayrıca Wilson Fisk karakteri dizinin kalitesini artırıyor ." bu açıklamayı sen yaptın ben değil. başlardaki filmlerde dahil kısmını bahsediyorum.

Kemal 16

@Gorki evet,zaten orada demek istediğim Sonynin yaptığı Spider man ler ya da Foxun yaptığı işler de dahil olarak demek istiyorum. Dizi konusunda ise sen dizilere girdiğin için öyle bir açıklama yaptım.

Wesbtastic Person

The Punisher da çok iyi fakat bence net Daredevil açık ara en iyi yapım zaten Tüm Marvel yapımları arasında dizi, film ve çizgi dizi en yüksek imdb puanına sahip öyle olmasaydı bile bence en iyi yapım.

MoonKnight

Bence 1 DareDevil 2 Loki 3 PuniSher

Rick Grimes

loki balon

niga_oguz

Bence her dizi severin izlemesi gerekiyor. Filmler dahil Marvel'ın en iyi yapımlarından biri. Diziler arasında zaten direkt en iyisi.

Warthan

ıMDb puanından belli bence zaten. Marvel'ın 2019 sonrası filmieri büyük oranda çöp. Endgame'in falan da puanı şişirilmiş bence. Daredevil tüm diziler arasında sıyrılıp kendini gösterebilecek kadar kaliteli bir yapım olmuş ama. Marvel'ı seven sevmeyen herkes sevebilir. Aksiyon türünde baya iyi iş yapmış adamlar. Akla mantığa uymayan çok az şey var. Karakterlerle bağ kurmanız ise 2 bölüm falan sürüyor. Ki bence en önemlisi de bu.

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

2

14

25

7

8

9

11

19

10

9

10