Crowley

YARGIC

Mark Sheppard den baskası oynuyamaz Crowley.... SPN FMLY

4NXI3TY

David Tennant'dan bahsediyoruz. Nasıl oynayamaz?

Luffy-san

Bence gayet iyi oynuyor David Tennant. Ve dizi de çok güzel

ElenaHolmes

Zevkler farklıdır ama David Tennant yani bu

Venus00

Tennant bu karakteri çok iyi oynadı

ağlamayan cyberman

abi tennant ya

lynxssh

o efsane crowley ile bu çok farklı birbirinden ama bu dizideki crowley daha çok once upon a time daki rumpelstiltskin karakterine özenilmiş ki efsaneler ötesidir izleyenler bilir işte onla karşılaştırsaydın haklısın derdim ama ben olsam ikisiyle de karşılaştırmazdım hepsi farklı dünya çünkü

whoviangirl

spn izlemedim ama david tennant'a da haksızlık etme. adam rolün hakkını gayet de vermiş

darendelee

Spn deki crowley ilk ekrana geldiğinde "pure evil" bir karakterken ilerleyen bölümlerde muzipliği hazır cevaplığı ve yer yer iyilik yapması ile pek çok izleyiciyi kendine çekti izleyici kendinden bir parça buldu. Bu işi de çok iyi becerdi. Dikkat ederseniz yerli dizilerden kurtlar vadisindeki "muro" karakteri de öyleydi. Ondan muro türkiye de herkes tarafından sevilmişti.

4NXI3TY

Şu an Supernatural izliyorum. Kabul, Mark gerçekten çok iyi oynuyor. Ama bir tarafta Spn, diğer tarafta Dw varken seçim yapmak imkansız. Siz de Mark'a uyun: bir superwho olun ve superwholock olmaya çalışın. :)

mihrii123

İki crowley de birbirinden çok farklı yazılmış karakterler çok saçma bir karşılaştırma olmuş. Ayrıca David Tennant çok iyi bir oyuncu kıyaslama yapılacak biri değil.

Tardis

@YARGIC iki Crowley'i de çok seviyorum ama sana kötü bir haberim var. Good Omens kitabındaki Crowley aslında Supernaturaldeki Crowleyden önce geliyor ve Supernatural yazarları kitaptaki Crowley karakterinin ismini beğenip de Mark Sheppardın oynadığı karaktere veriyorlar. Ben orijinal olan Spndeki sanmıştım ama düşününce en başta onlar Good Omenstan etkilenmiş. Bu birinden birini diğerinden iyi yapmıyor iki karakter de çok iyi ama David Tennant'ın hakkını da yedirmeyiz, Crowley onun imza rollerinden biri oldu.

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

5

13

8

9