İzlesemmi Diye Düşünenler

KaraKedi1907

Dizi harika bir absürt kömedi,fakat dinlere sık sık giydiriyor dinlere giydirmesinden rahatsız olucaksanız izlemeyin.Bu arada dizi dinlere giydirdigi için fazla tepki almış sanırım bu sebepten final vermişler :)

Luffy-san

O sebeple final vermediler. Dizi zaten mini dizi olarak yazılmış. Dizi çok güzel. İzlemediyseniz hemen izleyin derim.

II RaM5Es

Düşünerek izlesinler.

Asklepios

Dizide olan oyunculuklar falan gayet iyi bence konusu da güzel bence izlenebilir güzel bir dizi.

KaraKedi1907

Dizi çok iyi tuttu yani mini dizi olarak yazıldıgını pek zannetmiyorum,çünkü son bölümünü izlediysen devamı olacagı sinyallerini verdi fakat dinlere fazla giydirdiginden,özellikle hristiyanlıga gelen tepkiler üzerine yeni sezonu gelmedi,çok kaliteli bir absürt komediydi oysaki

Skaro Dönercisi

Dizi kitap uyarlaması ve kitaptaki hikaye bitince otomatik olarak dizide bitiyor. Zaten Neil Gaiman Terry Pratchett anısına dizinin senaryosunu yazmış yani dizi devam etmeyecekti.

Agent Cooper

dinleri eleştirdiği için dizi iptal edilse özellikle south park ve black jesus iptal edilirdi. yukarda da denilmiş, mini diziydi bu zaten.

agnctm

dizi semavi dinleri deccal kıyamet günü falan olaylarını anlatıyor dizinin derin bir alt teması var iyi olan şey iyi olmayabilir kötü olan kötü olmayabilir tarzı ilk 3 bölüm biraz sıkıcı geldi ama son 3 bölüm aşırı hoşuma gitti bir kaç sıkıntısı var birinci dizi mesela ingiltere de geçiyor her ingiltere dizi filmlerinde olduğu gibi saçma sapan komikmiş gibi konan ama komik olmayan sahneler var genelde bunlar ağız dalaşlarında oluşan sahneler ikinci yine ingilterenin yuvası olan sjwlik ürünü fazlasıyla var adem ve havva zenci mesela allahı seslendiren kadın :d bir tane ufak negro feminazist woman koymuşlar acayip bir şey ya bunlar harici gerçekten güzel birde unutmadan ben lordum david tennant için izlemiştim adam her dizi filmde olduğu gibi bunda da kusursuz gerçekten çok iyi aktör

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

5

13

8

12