The Walking Dead Vs Fear The Walking Dead

II RaM5Es

Tartışmasız TWD diyorum ve noktayı koyuyorum zaten FTWD TWD nin kardeş dizisi diye anılıyor ve biliniyor.Hangisini izlemeliyim şeklinde düşünenler kararsız kalmamalı ve ilk önce TWD'e başlamalı.Eğer aksiyon,korku,gerilim dolu bir dizi sanıyorsanız size şunu demeliyim FTWD dram formatli bir dizi ve yan türleriaksiyon,gerilim ve korkudur.karakter gelişimine çok önem verdiği için her karakterin hayat hikayesini dinliyorsunuz buda diziyi sıkıcı yapıyor(sizin tabirinizle) ana karakterler çok kötü şu anda 2.sezonun sonları ile 3.sezonun ortaları kesintisiz güzel geçti şu anda 3.sezonun ortasındayım eğer dizi böyle biterse buraya düzenleme yaparak izlenmesi gereken bir dizi yazacağım.Güzel olan tarafı karakterleri tanıdıktan sonra hikayenin hızlı bir şekilde devam etmesi kötü olan tarafı ise bu karakterler sevmediğiniz ve ısınamadığınız karakterler olunca dizi sizi burada bezdiriyor(ftwd sayesinde artık morganı seviyorum sanırım sürekli görmekten olsa).Bu konuda başarılı olan dizilerden biri TWD(Favori dizim) izleyenler karakter gelişimine ne kadar önem verildiğini görür yaklaşık 55 karakteri iyice tanıdım ve kabaca saydığımda 15 karakter favorim ve 35 karakterle aram iyi.Ayrıca dizinin en kötü karakteri dizinin en çok sevilen ilk 3 isminden biri 7.sezonu izleyenler bilir.Bunu niye bu kadar uzattım derseniz karakter gelişiminin TWD nin nasıl başardığını kavrayabilmeniz için.O kadar karakteri 7 sezonda tanımak ve sevmek zor bir başarı ve riskli.Riskli çünkü insanlar bir karakteri çok sevdikten sonra ölmesine baya bir kızıyorlardı.twd bunu yaptığı için büyük oranda izleyicisini kaybetti ama kemik kitle hala elinde.

GRİADAM

Tartışmasız TWD diyorum ve noktayı koyuyorum zaten FTWD TWD nin kardeş dizisi diye anılıyor ve biliniyor.Hangisini izlemeliyim şeklinde düşünenler kararsız kalmamalı ve ilk önce TWD'e başlamalı.Eğer aksiyon,korku,gerilim dolu bir dizi sanıyorsanız size şunu demeliyim FTWD dram formatli bir dizi ve yan türleriaksiyon,gerilim ve korkudur.karakter gelişimine çok önem verdiği için her karakterin hayat hikayesini dinliyorsunuz buda diziyi sıkıcı yapıyor(sizin tabirinizle) ana karakterler çok kötü şu anda 2.sezonun sonları ile 3.sezonun ortaları kesintisiz güzel geçti şu anda 3.sezonun ortasındayım eğer dizi böyle biterse buraya düzenleme yaparak izlenmesi gereken bir dizi yazacağım. Güzel olan tarafı karakterleri tanıdıktan sonra hikayenin hızlı bir şekilde devam etmesi kötü olan tarafı ise bu karakterler sevmediğiniz ve ısınamadığınız karakterler olunca dizi sizi burada bezdiriyor(ftwd sayesinde artık morganı seviyorum sanırım sürekli görmekten olsa).Bu konuda başarılı olan dizilerden biri TWD(Favori dizim) izleyenler karakter gelişimine ne kadar önem verildiğini görür yaklaşık 55 karakteri iyice tanıdım ve kabaca saydığımda 15 karakter favorim ve 35 karakterle aram iyi. Ayrıca dizinin en kötü karakteri dizinin en çok sevilen ilk 3 isminden biri 7.sezonu izleyenler bilir.Bunu niye bu kadar uzattım derseniz karakter gelişiminin TWD nin nasıl başardığını kavrayabilmeniz için.O kadar karakteri 7 sezonda tanımak ve sevmek zor bir başarı ve riskli.Riskli çünkü insanlar bir karakteri çok sevdikten sonra ölmesine baya bir kızıyorlardı. twd bunu yaptığı için büyük oranda izleyicisini kaybetti ama kemik kitle hala elinde. (bknz paragrafın faydaları)

ManyakVAntepli

@GRİADAM Çok tuhaf birisin odpepfleplsşspfğw

II RaM5Es

Dostlarım diziyi 5. Sezona kadar izledim ve 4. Sezon ortalama bir sezon, 5. Sezon ise ortalama üstü bir sezon idi. Ama benim gibi TWD hayranı iseniz sadece izleyin.

ernico

TWD TABİ Kİ

Kristal

Adam o kadar takıntılı baştan bütün paragrafı düzenleyip üşenmeden, TDK gibi düzeltme yapmış ama o da birkaç hata yapmış...

II RaM5Es

Sevgili Dostlarım, TWD'din son sezonlarını ve FTWD'i karşılaştırmaya çalışmak en az 10 dakika kıyas yapmama neden olacaktır. O yüzdendir ki TWD son zamanlarda çıtayı çok aşağılara çektiğinden dolayı böyle bir karşılaştırmayı yapmanın zaman kaybı olduğunu düşünmekteyim. Her ne kadar "son sezonlarını" bahsetmiş olsam da bu örneklemedir, tamamen genellemedir yoksa 10. sezon akıllarda kalıcı nitelikteydi. TWD bazı sebeplerden dolayı bazen çok iyi bazen ortalama sezonlar çeken bir dizi. Tek bir sezonu ise sadece kötüydü. Bana kalırsa İMDB puanı ne 7'nin altında ne de 8 in üstünde/FTWD ise ne 6'nın altında ne de 7.5'in üstünde puan almaması gerekiyor.

Abdulkadir34

@kristalS Paragraflar hâlinde yazmış* Yazım yanlışlarını düzelttiğini sanmıyorum

Kristal

@Abdulkadir34 ne dediğimi anladığını düşünüyorum, dediğimi düzeltmene gerek yoktu.

Rick Grimes

paragraf yazmaya gerek yokki TWD en iyisi

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

7

2

3

3

10

5

4

1

5

2

6

8

8

5

8

6