Zombi kıyametinde işimize yaracak şeyler Taktikler?

Wild_DARKNESS

Adalara kaçmak

qedi

Adalar sıkıntı. Erzak biter, su biter, ne yapacaksın. Şöyle şehre yakın olacak ama taşrada kalacak bir bölge bulmak lazım ki, gerektiğinde şehre lootlamaya gidebilesin. Bu çatalca taraflarında doğru kaçacaksın ilk zombi vakaları çıktığında, kendine bir shelter bulacaksın gerektiğinde de şehre inip ihtiyacını karşılayacaksın. Öbür türlü bana zor gibi geliyor uzun vadeli hayatta kalmak.

ManyakVAntepli

World War Z deki gibi koşan zombiler yoksa 7 milyar zombiye karşı tek başıma hayatta kalırım. Bu diziler saçma zombiler yürüyor yürüyen zombiden koşarak kaçmayı bırak araba ile bile kaçamıyorlar. Zombilerin en yoğun olduğu yerde yaşardım ben hem de diğer zombiler gelemezdi ceset yığınları yüzünden.

GRİADAM

Dizide zombileri normal insanlar canlandırdığı için extrem olaylara pek girmiyorlar ama o kadar cesetsin yaydığı hidrojen sülfür oldukça yanıcı olurdu, kenarından tutuştursan komple yanar giderler zaten.

Voxrie

Kaç ya da savaş stratejisi öl ya da savaş olarak değişeceği için pek sevemeyeceğim bir ortam. Uzun süre yaşamazdım.

Wolexya

aga çok yavaslar 100 tane olsa tenerim

acid_burns1

Zaten köyde yaşıyorum.. Silah vs.. baya var.. Duvarları yükselterek başlardım işe..Güneş paneli vs.. de bol. Sayımız bu şekil az olursa sıkıntı yok.. Zaten etraf da sera dolu. Ama sayı çoğalırsa queen elizabeth tarzında bir gemi ele geçirebilmek için kolları sıvardım herhalde.

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

2

3

3

10

10

5

4

1

5

2

6

8

8

5

8

6