En Sevdiğiniz Diziyi Unutun

II RaM5Es

Başlığı dizinin ne kadar güçlü olduğunu belirtmek için koydum. TWD dizisi hala kalbimin en derininde :D Baş karakterimiz hislerini size çok güzel bir şekilde aktarabiliyor. Onu anlayabiliyorsunuz. Yan karakterler hikayenin gelişimine önemli katkılarda bulunuyor. Dövüş sahneleri John Wick'i andırıyor ama John Wick ile alakası yok. Hikaye düzgün ve titizlikle işlenmiş. İlk bölümden itibaren beni kendine çekti. Tabii başlangıç orijinal değil. Aktarabildiklerim şuan bu kadar. Başlamadan önce bununla bağlantılı diziler var ve şu anda sadece bağlantılı olduğu Daredevil dizisini izliyorum. Eğer sırayla izleme takıntınız varsa sırayla izleyin. İlk olarak buna başladım ama hiç bir yeri kaçırdığımı hissettirmedi. Belki de kaçırmamışımdır? Bu konu hakkında fazla bilgim yok. Sırasıyla izlemek mi yoksa karışık mı? Bununla ilgili bilgim yok ama bilenler açıklarsa daha doğru olur diye düşünüyorum. Esen kalınız.

ManyakVAntepli

@Punisher58 Ghost Rider ın kefaret bakışının Punisher ı etkilememesinin sebebi Punisher ın yaptığı hiçbir şeyden pişmanlık duymamasıdır. Çok taşaklı bir abimiz yani :D Deadpool u küçük parçalara bölüp kendini iyileştiremesin diye her bir parçasını vibranyumdan kapsüllere koyduğunu da unutmamak lazım.

GRİADAM

Gel gelelim dizisi çöptür. Hele ikinci sezonu ofansif derecede kötü, izlerken irite olduğum çok fazla kısım var. Sorunları olan emekli asker dizisinden fazlası değil. Spoiller olmaması için detaylı sövemiyorum ama ''acı-zevk, yarama bastır zevk veriyor'' tarzı diyaloglar, izleyenlere yeterince şey anımsatacaktır. BU BİR PUNHISHER DİZİSİ DEĞİLDİR Olduğunu iddia eden karakteri tanımıyordur veya ağır fanboydur, net.

GRİADAM

Çizgi romanlarının nasıl olduğu veya karakterin nasıl biri olduğu önemli değil ben burada diziyi eleştiriyorum. Marvelin sevdiğim iki karakteridir punisher ve ghost rider ama nasıl ki riderın filmleri çöpse punhısherın da dizisi çöp. Dizi iptal edildiği için değil kötü yazıldığı için kötü. Hazırlıklıysa tüm marvel evrenini alabilecek karakteri barda kavga arayan bir tipe çevirirlerse, ben de itin ardına sokarım. Adam gibi punhısher izlemek isteyenler için bknz:Avengers Confidential: Black Widow & Punisher bknz:The Punisher (1989) bknz:Punisher: War Zone (2008)

GRİADAM

2004 89'un remaki diye hatırlıyorum döneminin başarılı işlerinden diğer süperkahraman filmlerine kıyasla. Bana kasıt olacak bir durum yok ben şahsen çoğu yerini izlerken keyif aldım ama bu kalitesiz olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Sevenleri de kalitesiz insan yapmıyor. Kalite kontrol ve beğenmek ayrı olaylar, objektif olmadan değerlendirme yapmak gelecek ürünleri de kalitesizleştirir.

II RaM5Es

@Punisher, teşekkürler. Bir soru soracağım izleme sırasına göre izlemesek sorun olur mu? Bu yapıt Punisher'i doğru biçimde aktarıyor mu aktarmıyor mu? Umurumda değil. Film ve kitap bambaşka, çizgi roman ve dizi başka. @GRİADAM, "Gel gelelim dizisi çöptür." rica ederiyorum diziyi sevenler için bu itham gerçekten ağır. İkinci sezon sönmek üzere olan bir dizi izlediğimizin gayet farkındaydık. Oluşabilecek en iyi finali yaptılar. Her dizinin iyi ve kötü yanları elbette vardır. Dizinin iyi olup olmadığına bakılırken, sabotaj yapar gibi değil, önemli olan kötü yönlere bakarken aynı zamanda iyi yönleri görebilmek. Ki bu şekilde yapılan "Kalite Kontrol" sadece kontroldür. Kimseye yararı yoktur.

GRİADAM

Dizinin kötü olması ve izleyicilerin bunu belirtmesi nasıl ağır itham oluyor anlamış değilim. Eğer kendinizi başka insanların eserleri üzerinden tanımlıyorsanız o esere yöneltilen tepkileri de kabul etmiş olursunuz. Gözleriniz kapalı biçimde fanboyluk yapmak istiyorsanız elbette yapabilirsiniz ancak bu esere vakit ayırmış ve memnun kalmamış biri olarak her türlü eleştiriyi yapma hakkına sahibim. Bardağın dolu tarafını herkes belirtebilir ama insanlar boş tarafını merak eder.

Gorki

@GRİADAM emekli değil askeriye de bir sırrı bildiği için şutlandı. Emeklilik ile bir alakası yok. Çizgi roman okumadığın çok belli.

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

2

3

17

5

7

9

6

1

3

9

6