-Kötü-

blackc0rvus

Öncelikle dizide İbrahim Tatlıses'in olduğunu bilmiyordum. Bu dizilerde neden öyle saçma sapan şeyler olur anlamıyorum Marvel(?) yapımı bir dizi.. Herkes zeki gelecek hamleyi biliyor falan filan. Kendini kanun sanan bir adam , şans eseri sürekli hayatta kalan bir kadın , gereksiz karakterler ve saçma sapan hikayeleri. Gerçekten daha iyisini beklerdim. Not: Bunlar benim şahsi görüşlerimdir. Herkesin bakış açısı farklıdır benim sevmemem sizinde sevmeyeceğiniz anlamına gelmiyor. Lütfen yorumumu dikkate alıp diziyi izlememezlik yapmayın. İyi seyirler.

ManyakVAntepli

Her diziye kötü denmesini beklerdim de Punsiher a beklemezdim -_- Ne diyeceğimi bilemiyorum şu an kelimeler kifayetsiz.

II RaM5Es

İşlenen konulardan biri zaten kendini kanun sanan bir adam. Gereksiz hikaye belki ikinci sezonlarda olabilir ama görmedim. Gereksiz Karakter hiç görmedim. Diziyi Daredevil gibi izlerseniz sonunuz iyi olmaz.

Nathan Wright

. çizgi romanına hiç bir lafım yok okuduğum tek çizgi romandı ve severekte okumuştum ama dizi rezalet cidden .frank düşünme yeteneği olmayan güçlü bir mutant gibi tasfir edilmiş dizide

Nathan Wright

zeka tanımın biraz kısıtlı herhalde türk dizilerinde bile bundan daha zekice işler vardır ...

GRİADAM

Olamaz ailem öldürüldü gidem de inşatta duvar yıkam.

Nathan Wright

askeri zeka senin uydurduğu bir şey herhalde ilk defa duyuyorum . bu arada diziyi baya içselleştirmişsin hayal aleminde yaşıyorsun galiba çok dizi izlemenin zararları işte . "senin gözlerinin önünde ailen öldürülseydi nasıl bir duygu olurdu onu bilmiyorum." assaffasfahshas

II RaM5Es

Sakin arkadaşlar. Seven sever, sevmeyen sevmez.

Nathan Wright

askeri zeka senin kendi kendine uydurduğun bir kavram . ve msü'de de böyle bir bölüm yok .sadece savunma yönetimi bölümünde "askeri yönetsel zeka " kavramı var bununda senin bahsettiğin zeka türleriyle uzaktan yakından alakası yok . Umarım bir gün araştıma yapmayı öğrenip öyle konuşursun . argümansız konuşmak cahillik alamatedir söyleyeyim .

Nathan Wright

@Abdulkadir34 hitabına dikkat et , karşında ortaokul arkadaşın yok (yaşın en fazla bu kadardır diye tahmin ediyorum). bu üslubunu yaşına veriyorum ama unutma ergen çocuk forum ortamında en fazla uyarı alıp atılırsın ama dikkat et gerçek hayatta üzerler seni .

GRİADAM

Bir grup anonim hesap olarak birbirinizi tehdit mi ediyorsunuz ?

II RaM5Es

@Nathan Wright, Askeri zekadan nasıl buralara geldin. Anlamak bu kadar mı zor? Bir cümle bu kadar mı yanlış anlaşılır? Ne demek istediği belli işte.

Nathan Wright

@RaM5Es burası bir forum yani birbirimizi ancak doğru kullanılan dil aracılığıyla anlayabiliriz . arkadaş yeterli dil bilgisine ve kendini ifade edecek kelime dağarcığına sahip değilse bu onun kendi sorunu . konunun başında kendi kanaatimce diziyi nasıl eleştirdiğimi görebilirsin arkadaşın her söylediğime cevap vermesine gerek yok .

Rick Grimes

Punisher'ın olayı kendisinin kanun olması ne boş yaptın be

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

2

3

8

5

7

9

6

1

3

9

6