En sevdiğiniz karakter hangisi?

ayseyildiz

Hepsini çok seviyorum ama George çok başka bir karakter benim için.

kittycat

KRAMER KRAMER KRAMER....Kramer'ın üzerine tanımam, son 50 yıldaki en çılgın karakterlerden biri unutulmaz çılgınlıkta, vücut komedisi yapan nadir oyunculardan. George demiş Ayşe hanım benim George'dan midem bulanırdı musallat gibi birşeydi, içten pazarlıklı, kötü, bencil, nesini sevdiniz acaba :D .

Pelingül

Katılıyorum George musallat ya sevmiyorum ben de içten pazarlıklı bir şey. Bencil. Benim favorim Elanie :) Kramer de bazen beni gıcık ediyor.

MertKanG

Costanza gibi bir karaktere neler demişssiniz cidden anlamış değilim herneyse en sevdiğiniz karakter sorusuna biriniz Kramer biriniz de Elaine demişssiniz o yüzden çok da şaşırmamak lazım

ManyakVAntepli

En sevdiğim Kramer ya.George u seven de ne bileyim her tavrı itici arkadaş şu an 4.sezondayım en nefret ettiğim karakter listesinde üst sıralara çıkmaya başladı bile.

aspirin

George Costanza tabii ki. Onsuz bu dizinin bir anlamı kalmaz. O ki "beni tanıdıktan sonra lezbiyen olan kadın olmuştu ama ilk defa bir kadın akıl hastanesine yattı" diyen efsanedir :D

meneclep

ayseyildiz ve Mertkreiss'in yorumlarına katılıyorum. Elaine çoğu bölüm itici ve sinir bozucu. Kramer kittycat'in dediği gibi vücut komedisi yapıyor ve bu durum bana hiç komik gelmiyor. Çocukça buluyorum hatta. Jerry zaten komik bir karakter ona laf yok ama Costanza olmazsa bu dizi hiçbir şeye benzemez. Efsanedir Costanza :)

thesopranos

4 main karakterin ikisinden nefret edip ne demeğe izliyorsunuz diziyi bir alemsiniz he...

hurihan

4 ana karakterin dördünü de bayılıyorum. hepsi rolünü çokiyi bi şekilde hakkıyla verdi ama kramer bambaşka bi karakter benim için illa bi favori söylüyorsak beni en çok güldüren kramerdi tam suan bitirdim çok özlicem bu diziyi çoookkk

II RaM5Es

Her bir karakterin dizideki yeri ayrı ama tabii ki Kramer. İtiraf ediyorum, bazen aynada taklidini yapmaya çalıştığım oluyor. Çoğunlukla başarısız oluyorum.

EgeLi45

4 oyuncuda benim sevdıgim karekter öyle ki birisi olmazsa dizide olmazı Ama Kramer Yokmu O bambaska diziye renk katmıs Hepsi verilen rolları Yetenekleri ile üsyesinden Gelmiş

Luffy-san

@II RaM5Es :DDDDDDDDDD Benim en sevdiğim karakter şu anda Kramer.

II RaM5Es

Mugiwara No @Lufyy-san, öncelikle yeni ismin hayırlı uğurlu olsun. Kramer en iyi vücut dili uzmanıdır ve belli etmese de çok zekidir. Böyle dediğin için sana olan sevgim bir tık arttı.

Luffy-san

@II RaM5Es sağ ol da yine de yanlış yazmışsın :D Şimdi bildirim geldiğinden dolayı yanlış yazmasınlar artık diye kısalttım. Hala oluyor. Neyse sıkıntı değil. Sen de neden başa II ekledin bilmiyorum ama hayırlı olsun. Ve şunu demek istiyorum. Jerry bazı ciddi olaylarda gülüyor. Yani o hayatı gerçekten yaşaması gerektiğini unutup gülümsemeye devam ediyor. Bu biraz benim sinirimi bozuyor.

II RaM5Es

Aynen bunu tüm bölümlerde fark ediyorduk. Üstelik buna karşı hiçbir düzelme yoktu ama Kramer öylemi. Gülmüyor ve işini ciddiye alıyordu. Seinfeld dizinin yönetmeni ve (Pek emin değilim) yapımcısı olduğu için çok rahattı. @Lufyy-san, nasıl ya :o Sitede 3 Ramses varmış. Ben ismimi 2. den alıyorum, karışıklık olmasın diye.

Honyey

3. Sezon 13. bölümdeki tramvay sahnesinden sonra Kramer benim için. Belki ilerde değişir.

icoban

Costanza karakteri dizinin kendi temsili. Ana değişkenler onunla gerçekleşiyor. Benim favori karakterim de o.

Hakan97

Dizinin ana karakteri Jerry olmasına rağmen Costanza ve Kramer ondan daha iyi gibi. İlla birini seçiceksem de evet Kramer ın hareketleri gerçekten çok komik ama biraz tehlikeli gibi geliyor bu nedenle Costanza.

CSA3

Kramer. Enteresan bir jest, mimik, hareket komedisi var adamın. Her hareketi komik, sanatsal, enteresan. Başlarda ne ayak bu karakter diyerek en soğuk baktığımdı ama sonralarda favorim olmaya başladı. Özellikle sakarlıkları verirkenki oyunculuklarının üstüne yok. Bu arada Jerry Seinfeld'in Comedians In Cars Getting Coffee programında herif biriyle yaptığı programda tüm o berbat oyunculuğunu affettirecek bir itirafta bulunuyor. Karşısındaki adam bazen çekimlerde karşısındaki aktörlere hayran kalıp, "oha ne kadar güzel ağladı, ne kadar iyi kızdı, ne kadar gerçekçi yaptı onu öyle" vs. diye düşünmekten ve kendi vasat oyunculuğuyla karşılaştırmaktan kendini alamadığını söylüyor. Jerry'de tüm Seinfeld'de aynı duyguyla ikili sahneler çektiğini ve bunun da ayan beyan ortada olduğunu falan söylüyor. Hatırladığım kadarıyla anlattım. Ve gerçekten öyle gibi :D:D

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

1

29

3

13

17

8