Daha iyisi gelmedi, gelemez.

ManyakVAntepli

izleyebileceğiniz en iyi ve en komik sitcomdur. Belki Arrested Development yarışabilir bunla ama o da zor. Friends, HIMYM, Broklynn-9-9 daha portakalda vitamin değilken bu dizi milyonları güldürüyordu 90 larda. Ben keşfedeli 3-4 yıl oluyor ama izlediğim en iyi sitcomdur. Costanza nın her bölüm ki yıkık hareketleri, Elaine nin sürekli yakışıklı ve başarılı erkekleri elinden kaçırması, Kramer ın yaptığı müthiş vücut komedisi ve olmazsa olmazımız Jerry nin bu 3 üyle olan komik anları sizi gülmekten kırdıracak. Eğer Barney in "Suit up" ya da "Legen-Wait For it-Dary" gibi saçma repliklerine gülenlerdenseniz hiç başlamayın. @RaM5Es Benim tavsiyemle başlamıştı kaçıncı bölümde bilmiyorum ama mutludur herhalde başladığına :D

II RaM5Es

@ManyakVAntepli, bitmesine 2 sezon kaldı ama şimdiden özlüyorum. Böyle başlık açılınca insan üzülüyor :D Bir daha gelmez mi? Bu arada tavsiyenle başlamıştım, adamın dipisin :D Gözümden yaş gelerek güldüğüm tek yapım. Karakterler gerçekten kendilerini bir süre sonra aşıyorlar. Her bölüm daha komik, her bölüm daha iyi hikaye.

ManyakVAntepli

@Punisher58 Kült mü bilemem ama kısa ve izleyebileceğim en iyi dizi olarak Westworld önerebilirim. Profiline baktım da-evet her dizine tek tek baktım :D- izlememişsin bence hemen izle. Komedi olarak da That '70s Show u önerebilirim aklıma başka bir şey gelmedi şu an. Tabi son önerdiğim çok uzun ama sarıyor baya. Zaten kısa sitcom yok neredeyse ya da ben bilmiyorum :D

ManyakVAntepli

Yeni çıkan Gangs Of London dizisi var final yapmadı ama güzel dizidir onu da tavsiye ederim.

Agent Cooper

iasip tüm gülme efektli dinozor sitcomları döver you cant change my mind.

ManyakVAntepli

Iasip kırmızı çizgimdir ama Seinfeld in yeri de başka. Seinfeld deki efekt değil bu arada kanlı canlı gerçek gülme sesi. İnanmıyorsan Barış Özcan abime sor :D

II RaM5Es

@ManyakVAntepli, 7.sezona kadar her geldiğimde kahkaha seslerinin neden sürekli veya sürekli bile değilse birbirine benzemediğini farketmiştim. Kendi kendime "Ne kadar emek veriyorlar" diye düşünüyordum. Oysa verdikleri emek bundan bile daha fazlaymış. Gerçek zamanlı gülme efekti ile çekmek insana çok daha samimi geliyor. Düzenleme 21 eylül 2020: İki Haftadır Finali Açıp Bitiremedim. Bir şeylerin son bulması ne kadar kötü değil mi :D Kramer, George, Elaine, Seinfeld ve Newman! Tam bir sitcom dizisi, geç bitirmeye çalıştığım dizi. 9 sene tam 5 ay 1 gün gibi geldi. Bölümlerin kısa sürmesi ise daha kötü. Her bölüm ortalama 22 dakikan oluşuyor. Bugün doğum günüm olduğunu hatırladım ve kendime güzel bir doğum günü hediyesi olarak diziyi bitiriyorum. Esenlikler dilerim.

Honyey

@ManyakVAntepli, sana güvenip başlıyorum. Şu ana kadar himym, friends vs. pek güldürmedi umarım bu farklı çıkar.

Luffy-san

@Honyey Friends'i ne kadar izledin de güldürmedi? Ben de başlarda en iyi diyorlar bu overratedmiş baya diyordum. Ama sonra karakterleri tanıdıkça çok güzel olmaya başladı. Baya da güldüm.

II RaM5Es

@Mugiwara No Lufyy-san, bana kalırsa Seinfeld dizisini izlemeyen herkesin yakılıp sabun yapılması gerekiyor.

Luffy-san

@RaM5Es -_-

Honyey

@Mugiwara No Luffy-san, Friends'in tamamını izledim ve gerçekten çok beğendim (samimiyet, arkadaşlık vs.). Onun dışında kaliteli esprileri vardı, özellikle eski olma yönünden daha iyiydi. Hatta belki hatırlarsın Monica'nın 1, 3, 2... diye bir yeri vardı aşırı gülmüştüm diziyi durdurup. Onun dışında tabii ki güldüm ancak 234 bölüme oranla çok gülmedim demek istedim. @RaM5Es, dizi bazı yerlerde 180 bölüm yazıyor, siteye eklenen bazı bölümler 40 dk. mı?

Luffy-san

@Honyey Seven, seven, seven, seven, seven... O sahne baya komikti.

ManyakVAntepli

Seinfeld in altında başka sitcomları mı tartışıyorsunuz siz? Ortaçağdaki cadılar gibi yakılmanız lazım sizin. Ya da çarmıha falan gerilmeniz. Seinfeld>IASIP>diğer saçma sitcomlar

Honyey

@ManyakVAntepli, Arrested Development'da IASIP ile beraber gösteriliyor hep. O iyi mi kötü mü?

ManyakVAntepli

Arrested da baya güzel de IASIP ondan kat kat daha güzel.

II RaM5Es

@Honyey, tam üstüne bastın.

Vay be

abartmayın seinfeld o kadarda iyi degil

II RaM5Es

@Quiz Show, kardeşim bak bazı şeylerde ödün veriyorum ama Seinfeld dizisi olmaz. Daha iyisi gelmedi. Parmak izi gibi bu dizide türünün tek örneği. Öyle deyince bir ürktüm. Dünyanın sonu geliyor sanırım.

ManyakVAntepli

@Quiz show Aynen aslında Seinfeld o kadar da iyi değil çünkü ondan daha iyi. "O" ile kast edilen ne ise artık.

Emil_Aze

@ManyakVAntepli HİMYM'i gömmeseydin keşke D:

Honyey

@Emirefetheh, çok sıkıntı yok ya.

Handoredo

ben çok eğleniyorum seinfeld izlerken, çok akıcı bir dizi. iasip 'cringe comedy' olduğu için pek sevmiyorum, friends ya da hımym da bana göre değil açıkçası. seinfeld aralarındaki en iyi dizi diyemem ama tadı güzel, arada bir eski bölümleri açmak çok hoşuma gidiyor. The office de güzel ama onun da son bölümlerde bozduğunu düşünüyorum, aşk meşk şeylerini izlemek yerine seinfeld'ı sevdiklerimle izlemeyi tercih ederim :D en sevdiğim dizi oldu seinfeld, iyi ki var.. apayrı bir tadı var. simpsons gibi sanki. güldürüyor, eğlendiriyor ve, acaba şu adama noldu diyip arka arkaya açasın gelmiyor. bu iyi bir şey :))

yulaf02

Seinfeld de tek sevmediğim şey Jerry nin yapmacık oyunculuğu.

Honyey

@Yusuf tepe, bu yorumu yabancılardan da duydum, hatta 1-2 değil bayağı. Kendi esprilerinden sonra güldüğü söylenmiş hatta.

yulaf02

@Honyey hem dediğinden bide sinirliyken bile gülercesine yüzü var ama diğer oyuncular çok iyi oynuyor.

Luffy-san

@Yusuf tepe, @Honyey Zaten Jerry Seinfeld kendi itiraf ediyor. Oyunculuk yeteneklerim 0'a yakındı diyor. Şu yaptığı Jerry adlı sitcom denemesinde de gördük yani. Bazı ciddi olaylarda gülümsemesi benim de sinirimi bozuyor.

Honyey

@Yusuf tepe, Kramer hariç çok fark etmezdi bende.

the one

İzlediğim en iyi komedi. Stand up ve komedi dizisi bir arada, benzeri bir yapım daha yok. Bu yüzden karşılaştırma yapmak saçmalık. Seinfeld ve diğerleri diye ayrılır.

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

1

3

13

19

17

8