Netflix

Elfidaaa

Tam olarak bilmiyorum da Netflix, Avatar'ı tekrar çekme kararı aldı diye duymuştum. Doğru mudur, bilgisi olan var mı?

Heavenly Call

Haber doğru. Netflix, Twitter hesabından bir görsel paylaşarak duyurdu ama anlaşılan çekimlere henüz başlamamışlar. Bu yılın ortasında başlanacak. Bu yüzden çıkış tarihi belli değil. Daha önce bu diziye yakışmayacak filmler çekildi. Fakat bu kez işin arkasında Netflix olduğu için umutluyum. Umarım güzel bir iş ortaya çıkar. Yeni bilgiler geldikçe bu konunun altına yazarım.

ManyakVAntepli

Ben şahsen sırf Netflix yapıyor diye beklentimi arşa çıkarmayacağım.Death Note un filmi geliyor onlar yaparsa güzel yapar dedik gelen filme bak :D umarım bunu da batırmazlar uyarlamayı pek beceremiyor Netflix

Heavenly Call

@ManyakVAntepli Death Note filminin kötü olmasının başlıca sebebi harika bir anime dizisini filme uyarlamayı denemesi, belli bir duruşu ve karizması olan karakterleri Amerikanlaştırmaya çalışması, Death Note ismini kullanıp çizgi roman ve animedeki hikayeyi mahvedip bambaşka bir şey anlatması ve tüm bunlar yetmezmiş gibi filmin içine gereksiz bir abazanlık katmasıdır. Fakat burada böyle bir şey söz konusu değil. Yani çizgi dizi yeniden çekilecek. Son olarak Netflix yapıyor diye beklentimi arşa çıkarmadım. Onların da yaptığı çok iyi ve çok kötü yapımlar mevcut. Bu yapımların ortalaması "iyi" diyebilirim. Yani mükemmel değiller. Fakat belli bir kalite çizgisi var ve bu çizgide devam ediyorlar.

Mert Şan

Netflixte Gelecek bu yeni yapım Avatar The Last Aibender serisinin Live Action dizi hali olacak. Konu bakımından çizgi dizinin dışına çıkmayacaklarını söyleyen avatarın yaratıcıları henüz dizinin çekimleri veya yayın tarihili ile ilgili hiçbir bilgi vermedi.

Mustafa Öztürk

@Mert Şan bu yanlızca bir söylenti ama gelmeyen 4. sezonuda çekilecekmiş ne kadar doğru bilmiyorum

darendelee

Zaten 4. Sezonu çekeceklerdi sonra tüm dünyada ses getirdi diye m. Night Shyalaman a filmini çektirdiler. Film hayal kırıklığı olunca yeni sezondan vazgeçmişlerdi.

Mert Şan

Maalesef 4. Sezon gelmeyecek. @darendelee 'nin dediği gibi oldu :(

Mustafa Öztürk

@Mert Şan hayır knk sen beni anlamadın o gelecek olan live action da 4 sezonu çekiceklermiş ben onu demek istedim yoksa seri şu an çizgi roman olarak devam ediyor

Mert Şan

a aaa Bu söylentiyi hiç duymadım ama güzel olabilir. 4. Sezonu dizi olarak izlemek isterim açıkçası.

Mert Şan

Geçenlerde bu yapımdan serinin yaratıcıları ayrıldıklarını duyurdu. Gelecek bu seri artık nasıl olur, Netflix neler yapar bilemiyorum.. Açıkçası yaratıcıların seriyi yönetmeyi bırakması da son umudumu tüketti..

Çizgi Dizi Fanatiği

Netflix alırsa batırır diye düşünüyordum ama Transformers War For Cybertron'u izledikten sonra fikrim değişti gerçekten güzel bir şeyler olabilir

real life

netflix live-action bir şekilde yapıcakmış https://screenrant.com/avatar-last-airbender-show-katara-sokka-age-fix/

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

3

1

4

13

9

14

4

26

16

9

29

7

17