Yapılan salaklık

Mustafa Öztürk

çoğunuzun bildiği gibi avatarın 4. sezonunun gelmemesindeki en büyük etmen filmin gişede çakılmasıydı bu yüzden de 4.sezon çizgi roman olarak çıkarmaya başladılar iyi bir gelir elde ettik'den sonra yapımcılarımız ne yaptı peki 4.sezonu yapmak yerine avatar korra ve dragon prince gibi avatar çakması gibi bir dizi çıkardılar :D dizinin zirvede olduğu zamanlarda 4. sezonu çıkarmıyorlar ama mali sıkıntılar içerisindeyken avatar korra gibi ergen klişeleriyle dolu adam akıllı olay örgüsü bile olmayan bir diziye 4. sezonu çıkarabiliyolar :D gerçekten de bu yapılan şey salaklık.

HumbleMumble

Netflix ile geri dönüyor zaten. Artı bitirmeleri çok daha iyi oldu efsane olarak bitti bazı diziler devam ettikçe daha da çöpleşiyor. Bunun bir ton örneği var. Bu şekilde bitmesi diziyi efsaneleştirdi.

Mustafa Öztürk

@Sherpist aslında bitmemişti, bitirmek zorunda kaldılar knk ve netflixle geri dönmeleri bana pek güven vermiyor doğrusu.

sartre

Aslında çizgi romanlarda olduğu gibi savaş sonrası ulusların toparlanması, barış ortamının sağlanması ve cumhuriyet şehrinin kurulmasını anlatan bir 4. sezon yapılacaktı hatta sezon ismi de "air" olacaktı. onun yerine filme harcadılar parayı, o yüzden 4. sezon çekilmedi,film başarısız oldu diye değil yani. ama gerçekten bundan büyük salaklık olamaz. Bu arada son bir sezon daha yapılmış olsaydı asla çöpleşeceğini düşünmüyorum. çünkü çok fazla eksik kalan hikaye vardı, birkaç tanesini çizgi romanlarda anlattılar ama bana yetmedi kesinlikle

Mustafa Öztürk

@annabeth1670 aydınlattığın için saol knk bunu bilmiyodum ama hemen hemen benim söylediğim noktaya geliyor yani film tutsaydı 4. sezonu çekerlerdi ama işte film tutmayınca yapmadılar tabi, öte yandan sana katılıyorum the last airbender serisini bitirmeden bambaşka evrene başlamak seriyi benim gibi insanların arasında bitiren şeydi çünkü çok fazla açık vardı haliyle dizinin popülaritesi düştükçe yapımcılarımız bile tekrardan ünlenmesi uğruna hem hikayeyi daha karamsar yaptılar (yani korra'nın her kötü adamın karşısında yenilmesi depresyona girmesi falan...) hem de günümüzde bile yer almayan teknolojiyi çizgi filme entegre etme çabasına girdiler. he bide finali var... fakat evt biraz önceki yazdığımla çelişicem ama bu tür şeyler tahammül edilebilecek şeylerdi ama avatar korrayı asıl bitiren şeyse hikaye de yanlızca korranın gelişime değinmeleriydi öte yandan aangin serisinde hemen hemen her karakterde gerek kişilik anlamında gerekse güç seviyesi anlamında bir gelişme görmüştük(pazardaki lahanacıda bile :D) yani kısaca şunu söyleyim knk eğer önceki seriyi doğru düzgün bitirselerdi avatar korra avatar serisinde kara bir leke olarak anılmazdı.

sartre

aynen aynen. netflixin yapımında 4. sezon yapılacak demişlerdi. belki kaliteli olur da biraz hevesimizi alırız

şerefsiz

netflix iptal etmiş galiba. bence bu konuyu şöyle taştaşlı bir yönetmenin el atması lazım. kim bilir nasıl efsanevik bir şey çıkar ortaya ya. umarım bir gün sağlam bir yönetmen el atar.

Mustafa Öztürk

@dabidabi klasik seride ki yönetmenler ayrılınca bunu bekliyodum açıkcası :/ kısaca 4. sezon yine hayal oldu :C

şerefsiz

@Mustafa Öztürk zaten 4. sezon için değildi o. live action olandan ayrıldılar belki iyi bile oldu ayrılmaları.

alph

Benim the witcher serisinden sonra ümidim bir hayli yüksek live action için.

HumbleMumble

Konuyu konuşalı 2 yıl geçmiş ama hala fikrim fazla değişmedi. Doğru zamanda bittiğini düşünüyorum hala benim için bir efsane olarak bitti devam etseydi ne olurdu bilemeyiz ama Korra'yı gördük yani (Çöptür benim için). Tek değişen fikrim Netflix'in bu diziyi devam ettirmemesi. Neye el atsa kötü oluyor Winx, Witcher vs. Ana hikayeden uzak tamamen sosyal medya mesajı vermeye çalışılan boş boş yapımlar. Witcher da zenci elf bile yaptılar yani daha ne diyeyim.

Abdulkadir34

Avatar'ın finali gayet yerindeydi bence

Jojo

o hikaye yarım falan kalmadı, o hikaye o kadardı..

Mamik937

Anlayın hava sezonu olamazdı çünkü tüm hava bükücüler öldü sadece Anng kaldı ve Anng bütün hava hareketlerini Avatar olduğu için biliyordu zaten

MuhammedAHO1

korra dizisi başlı başlına salaklık yani karakterler seneryo felan yani korra dizisinde aslında çok potansiyel vardı ama kullanamadılar kısaca orijinal dizi hariç film ve korra çöp zaten EŞ CİNSEL avatardan ne beklenirki böyle saçmalık mı olur ve bence zukonun annesi hakkında biraz daha detay verilmeliydi

Rojoo33

Netflix yapımı Avatar dizisi gelişmesinden sonra burayı gördüm. Ben şahsen aşırı beğendim. Kadro harika olmuş. Bazı kısımların animasyondakinden farklı olmasına rağmen gayet güzel bir şekilde ana konu dışına çıkmadan anlatması hoşuma gitti. Ben bu diziden umutluyum, umarım bu veya daha iyi şekilde ilerler.

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

3

1

4

13

9

14

4

26

9

29

7

13

17