Sizce en güzel çizgi film mi ?

Lord of Cartoon

Bence en kötü olan ihtimalle rahat bir şekilde ilk 3’e girer. 1’i bile zorlayabilir ama ben sıkı Ben 10 fanı olduğum için 1. sıra da Ben 10 duruyor.Peki sizin en sevdiğiniz kaçıncı çizgi film ya da en iyi çizgi film mi?

yulaf02

Değil benim ilk 30uma giremez(animeleri saymazsak, sayarsak ilk 80e girmez)

real life

ilk 10'a rahat girer.

Captain America

Animeleri saymazsak ilk 20-e rahat girer

Abdulkadir34

Animeleri saysak da ilk 20'ye girer xd

Kuraff

Benim ilk 300 üme girer yani.

Lord of Cartoon

20. bölümdeysen daha ilk sezon bile bitmemiş. 2. sezonda özellikle Azulanın gelmesiyle aksiyon daha fazla artıyor. 2. sezonu ve 3. sezonu bitirdikten sonraki fikrini de merak ediyorum. Lütfen bitirince yaz.

Kuraff

@Yusuf tepe işte benim gibi düşünen biri bende sevmedim,ancak bazı noktaları güzel geldi bitirdim.Bence kötü diğer animasyonlara göre,fazla abartılmış bir dizi belki bu kadar abartılmasaydı daha iyi gelirdi. 2.olarak @Lord of Cartoon ben hepsini bitirdim genel olarak kötü olduğunu düşünüyorum.İyi yanları ve iyi bölümleri var tabiki.

Lord of Cartoon

Tabii bu senin düşüncen ama genel olarak kötü bulmana çok şaşırdım en azından 300. olmamalıydı.

Kuraff

@Abdulkadir34 Aga popülerlikle alakası yok.Dizinin sahibiymiş gibi konuşmana gerek yok.Neden Br Ba'ya çöp demem bu kadar üzdü seni alt tarafı sevmediğimi ifade ettim,herkes sevmek zorunda değil.Birşey popüler oldu diye o şeyi beğenecek yada nefret edecek değilim herkesin zevki başkadır ve sırf Overrated diye kötü demiyorum hiç birşeye.Sırf dediğim bir kelimeden bukadar şey çıkarmanda ayrı bir tuaflık.

Kuraff

@Abdulkadir34 sen öyle diyorsan öyle olsun.

Lord of Cartoon

@Abdulkadir34 çok iyi açıklamışsın.

Coffeer

Sadece çizgi film değil en iyisi diziler listesine bile girer

The Consul

İnsandan insana göre değişebilir. Herkesin kendi fikri vardır. Saygı duyarım. Ama ben seviyorum. Ve de sıkılmadan ara vererek tekrar baştan seyretmesi güzel oluyor. En iyilerinden birisidir bence.

DarkFury

Benim en iyi çizgi film sıralamam budur: ( 1.Avatar / 2.Angry Beavers / 3.Hey Arnold! / 4.CatDog / 5.SpongeBob )

Muhammed Fettah Kaya

Gelmiş geçmiş en iyi çizgi dizidir. Rakibi yok

Uchiha Alper

animeleri saymazsak ilk 8 a rahat girer ama animeler sayılırsa ilk 20 fln

Abdulkadir34

Anime olarak Avatar'dan iyi ne izliyorsunuz çok merak ediyorum.

-Venom-

@Abdulkadir34 1.One Piece 2.Death note 3. Attack on titan örnek olarak bu üçü verilebilir

Abdulkadir34

@-Venom- death note ve attack on titan'ın avatar'dan daha iyi olduğunu düşünmüyorum. Diğerleri de böyleyse yazmanıza gerek yok.

-Venom-

@Abdulkadir34 One piece ve naruto ?

Abdulkadir34

İzlemedim, bilmiyorum.

Mamik937

İlk 10'a rahat girer ama en iyisi değil bence

91.Forte.91

Hayır değil. Öncelikle çok fazla boş bölüm var. İlk 2 sezon genellikle, 3. sezon da yer yer episodic olarak ilerliyor ki, bu diziyi sıkıcı yapıyor. Bunu bir kenara bırakırsak, boş olmayan bölümleri, boş olanları göz ardı etmemizi sağlayacak kadar güzel. Aksiyon sahneleri, savaş kareografileri çok başarılı ve tatmin edici. Komedisi güzel, Karakterler de eğlenceli. Güzel bölümleri toplasam 24 bölüm olmaz belki ama 3. sezon, 61 bölüme bu kadar az güzel bölüm olmasına rağmen 8.5 puan vereceğim kadar güzel.

lucifer-morningstar

@Abdulkadir34 şimdi knk zevkler farklıdır bence de bu seri naruto one piece bleach gibi animeleri geçemez çünkü orda ki dünyalar beni daha çok içine çekti biri öldü üzüldük ana karakter güçlendi girişler yaptı heyecanlandık bunda ise sakin ilerleyen bir hikaye var öyle abartılmış olaylar karmaşık olaylar yok son hava bükücü ateş lorduyla olan savaşı için tüm elementleri bükmeyi öğrenmeli ve tüm bölümleri de bu olay çevresinde ilerletmiş bazı kişiler daha karmaşık olayaları seviyor misal naruto hokage olmak istiyor asıl konu bu ama gel gör ki çok derin bir tarih ile birlikte birbirine girmiş ilişkiler(cinsel anlamda değil) ihanetler ters ihanetler vb kötü karakterlerin bir sebebi var düşün zuko mu sence daha iyi villain di yoksa ateş lordu mu adamın amacı sadece yok etmek. zukonun hikayesi bile naruto da ki villainlerin hikayesinin yanında çocuk oyuncağı gibi kalıyor gerisini sen düşün

İmanlikratos07

@lucifer-morningstar hikaye olaraktan bleach ile karşılaştırılabilir naruto ile karşılaştırılamaz one piecenin yanından bile geçemez

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

3

1

4

13

9

14

4

16

9

29

7

13

17