Yeni uzantı dizisi.

Elfidaaa

AMC’den yeni bir The Walking Dead uzantısı diziye onay çıktı. Henüz ismi belli olmayan dizinin çekimlerine bu yaz başlanacak ve 2020 yılı içerisinde izleyiciyle buluşacak. İlk sezonu 10 bölümden oluşacak uzantı dizi, 2 genç kadın kahramanı merkezine alacak ve kıyamet çağında reşit olan ilk nesle odaklanacak.

ManyakVAntepli

Spin-off dizisini değil de filmini daha çok merak ediyorum bu sonbaharda çıkacaktı sanırsam

Elfidaaa

Onu ben de merak ediyorum Andrew Lincoln oraya geçti ama çıkış tarihini bilmiyorum.

Alpss

Filmler iptal oldu sanırım. 2023'te michone ve Rick karakterlerine odaklanacak mini dizi çıkacakmış. Diziyle birlikte karakterlerin hikayeside bitecekmiş. Dizide ikisinin aşk hayatına odaklanacaklarmış

ManyakVAntepli

Zaten sezon 8 de mi neydi bunların sürekli seks sahnesini izlemedik mi? Görmediğimiz ekstra ne olacak ki helikopter olayından sonrasını anlatmayacaksa tamamen markanın adını sömürecek olan boş bir iş gelecek.

Alpss

son bölümler gene çizgisini bozmayacak çöp olacak. rickide gösterirlerse ucundan görürüz bence. kurtarma, arama, ne oldu vs o olaylarıda belki ikisine odaklanılacak dizide anlatırlar @ManyakVAntepli

Gorki

Dizi iyice işin içine etti. Bir fanı olarak bu durumdan da hiç memnun değilim. Dizi veya film çıkararak kendini gelişteremezsin TWD camiası.

Asklepios

@Gorki, Abi bence zaten şu an kendilerini geliştirmek gibi bir niyetleri yok nereden para koparsak kârdır düşüncesinde ilerliyorlar gibi.

Gorki

@Asklepios kendini gelişteremezlerse ve amacı para koparmaksa; bunu izleyen millet bence aşırı derecede fanıdır ve cahildir. Geliştirmeleri lazım kendilerini yoksa millet de mal değil ya bu para koparma işi bir süre sonra sona erer. Mesela GoT kendini geliştiriyor. Bunu da takdire şayan olarak niteliyorum.

Alpss

Adamların kendilerini geliştirmek gibi bir derdi yok. Çöp diziler çekmeye devam ediyorlar çünkü gerçektende şaka gibi gözükse de hâlâ çok kötü olmasına rağmen deli gibi seveni ve hayranı var.

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

2

1

5

5

3

14

3

5

9

24

31

10

16

1

3

3

1

6

16

8

3

6

15

10

18

16