Gerizekalı Carol

II RaM5Es

Gerizekalı işte. Her şeyi mahvetmek onun en iyi yaptığı şey. Bunun aksini iddia eden çömezin tekidir. Yardıma mı ihtiyacınız var ? o zaman Carol'dan yardım alın. Sizi temin ediyorum ki pişman olacaksınız.

ManyakVAntepli

Valla 10.sezonu izlemedim ama salaklık konusunda Morgan ile başı çeker bu karakter. Arkadaş bir insanda hiç mi karakter gelişimi olmaz sürekli yerinde sayıyor. Bir ara insanları öldürmeyelim triplerine girmişti sonraki sezon bir baktık teslim olmuş insanları bile kendi eliyle öldürüyordu. Senaristlerin kobay faresi gibi kullandığı bir karakter.

II RaM5Es

10. Sezon Darly anladı bunu. Konusarak ve konusmayarak anlattı merak etme sen. En sevmediğim karakter morgan, gel gör ki FTWD'de uzun bir sure baş kahramanımız oldu. Ama orada ona biraz ısınmış olabilirim.

GRİADAM

Bu diziyi yazanlar balık hafızalı aptallar değilse, yaptıkları saçmalıkların gerçekten bir açıklaması yok. Sakin tatlı görüntüsünün altında zeki bir psikopat oluşunu bize önceki sezonlarda defalarca gösterdiler. Şimdi kalkıp acıdan aklını yitirmiş anne gibi göstermeye çalışıyorlar. İyi de bu kadın bunu defalarca yaşadı nasıl oluyor da şimdi aklını kaybediyor ? Neyse Daryl de öldürün yan karakterler kendi kendilerine takılsın, zaten dizide başrol kalmadı.

II RaM5Es

@GRİADAM, Vur dedik, öldür demedik. Dizide Darly, Michonne, Negan, Rosita, Eugune, Ezekiel ve yeni ısındığım Lydia var. Diziyi gayet iyi taşıyorlar. Ayrıca 11. Sezon Maggie diziye dönüyor diye kesin hükmünde haberler var. Bunları es geçmemiz lazım.

ManyakVAntepli

Rosita ve Eugene geldiğinde önemlilerdi ama şimdi figüran gibiler aynı. Aaron 10.sezonda ölüp ölmedi mi bilmiyorum ama benim favorim o. Michonne ablamız iyidir Daryl zaten diziyi en başından beri taşıyan karakter. Lydia yorumsuz :d Beta kralımı da unutmayalım adam dizideki karakterlerin toplamından daha fazla t*şağa sahip.

II RaM5Es

Aynen, Beta'yı unutmayalım :D

GRİADAM

Çizgi romana birkaç bölüm baktım, cidden okunacak gibi değil. Hele de manga okuyan biriyseniz tek kelime ile çile... Hadi ilk sezonlar paraları yoktu vs. Düşük prodüksiyon genelde senaryoyu bozuyor ama sen gelmişsin 10. sezona bana yaşat artık şu zombi cehennemini. Bıktım artık mal karakterlerin yaptıkları hataları izlemekten, nasıl dayandınız bu kadar sene şans, deus ex machına, kader. Eğer ki sen fantastik bir eser veriyorum diyorsan niye resident evil'deki gibi acayip zombiler yok ? Bu diziye bu kadar doluyum çünkü yeri ayrı.

II RaM5Es

Arkadaşlar yine de dizi gayet iyi ilerlemiyor mu ? Devam ettiğimize göre bu diziyi seviyoruz diyedir. Bende yeri gerçekten ayrı. En sevdiğim dizi. Tekrar diyorum ama maaalesef en iyi dizi değil.

ManyakVAntepli

@RaM5Es Başladığım diziyi-filmi bitirme gibi lanet bir takıntım olmasa hayatta devam etmeyeceğim diziler arasındadır. Mesela Hakan:Muhafız saçmalığı tekrar başladı mecbur izleyeceğim. Keşke bu takıntıdan kurtulabilsem.

II RaM5Es

Hakan:Muhafız, dostum. İzlemeden önce bir araştırsan keşke. 5 dakika bile izlemedim ama berbat olduğunu biliyorum adsddasfgnrh. Carol'dan berbat insanlar var.

ManyakVAntepli

Direkt bam diye izliyorum ya sonra da bırakamıyorum isterse berbat olsun o bitmeden başka diziye de başlayamıyorum,pls help me diye bağırasım geliyor izlerken dkleldke

II RaM5Es

Spoiler içeren alanı görmek için tıklayın.
Darly'ın Glenn ve Abraham'ın mezarına bakarken Carol'a "senden asla nefret etmeyeceğim" demesi.

II RaM5Es

Spoiler içeren alanı görmek için tıklayın.
Meğerse Negan'ı serbest bırakan bizim cadalozmuş.

LimonluSoda

Sadece geri zekalı değil ki. O tek olsa tamam.

ernico

Bence eski grup hayatlarını Carol a borçlu,kadın kaç kere kurtardı onları (hemde tek başına). Gerizekalı arıyacaksak eugene ve rick yetiyo :D

II RaM5Es

@ernico, Son sezonlar iyice zırvaladı, sürekli ergen havaları içinde. Mesele buysa Eugune tüm takımı Negan'ın ellerinden kurtardı. Rick benim hassas noktam ona laf yok :D

ernico

Rick evet en iyi karakterlerden ilk 3 te ama çok aptallıklar yaptı bence ya izlerken neden? dedirtti ama o gidincede bi tuhaf oldu dizi.Eugene ide sevmiyom çok p...u.ştluk yaptı

Etrüsklü

Olm dizi bu, gerçek hayat değil, kendinizi aşırı özdeşleştirmeyin bu dizilerle. Senaristler maytap geçiyor sizle :D Eğer bunu önleyemiyorsanız psikolojik destek alın, nevrotik sıkıntılarınız var besbelli.

II RaM5Es

@Etrüsklü, kendi hayatınızın penceresinden ansızın içeri dalabilirim. Bizim hayat pencerelerimiz rengarenk cami camlarındandır. Her şekilde yorumumuzu katarız. Lütfen bizim penceremizden bakmayı ihmal etmeyiniz. Sağlığımız gayet yerinde, nevrotik sorunlarımız da yok.

GRİADAM

Fikrim yok zikrim var argümanı: Siz gidin recep ivedik izleyin, siz gidin arka sokaklar izleyin. Çünkü yaptığınız eleştiriler benim kutsal saydığım bu kadim esere hakaret niteliğinde ve ben bu eserle kişiliğimi bir kabul ettiğim için bana da hakaret ediyorsunuz. Evet mantıksız ama benim gibi bir fanatik için mantığa ne lüzum var.

II RaM5Es

Yazık... Onun da fikri bu. İnsanların her zaman fikirlerini rahatça belirtmeleri hoşuma gitmiştir. Tabii sadece bir fikir olduğu sürece hoşuma gider. Yazdıklarından sadece bir fikir çıkartabiliyorum. Bir fikrin ötesine gitmeyen, hiç bir anlamı olmayan bir fikir. Aslında içinde anlamsızlıkların da olduğu bir fikir. Eğer bu fikir eyleme dönüşseydi bu sıfır hacimlik bir yer kaplardı. Tabii ya emeklemeyi öğrenmeden yürüyemezsiniz. Sadece aklımızdan geçenleri söyleyeceğimiz bir tartışma başlığı açsaydım kesinlikle birinci olurdun. Bknz: Adam karalama safsatası Not: TWD Carol karakteri hakkında iyi bir eleştirel yazı yazabilirsin buna inanıyorum ama bari bunu yapmayacaksın daha iyi şeylerle uğraş. Sonra biz de daha güzel tartışmalarla uğraşalım. Buradan itibaren Carol karakteri veya bununla alakalı hiçbir yazılı tartışma yoksa katılmayacağımı belirteyim.

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

2

1

5

5

3

14

3

5

9

31

10

16

1

11

3

3

1

6

16

8

3

6

15

10

18

16