10. Sezon

Elfidaaa

6 Ekim'de dönüyor.

II RaM5Es

Kral dizi başlamış ya en sevdiğim dizidir kendisi

II RaM5Es

Arkadaşlar 10.sezon nasıl geçiyor.izleyeniniz var mı? 10SE07 spoiler içerir

Spoiler içeren alanı görmek için tıklayın.
7.bölüm gerçekten ağır bir bölümdü.Bu bölümlerden gelecek bölümlerin altyapısını oluşturulmaya çalıştığını anlayabilirsiniz.neganı görmek çok iyi oldu.6.bölümde ise Neganı üstünde deri ceket ve elinde sopayla görmeyi özlemiştik(gerçekten özlemişiz).Rick reisin boşluğunu Negan ve darly az buçuk kapatır,eğer negan'a adam akıllı rol verilirse fark açar.Gıcık olduğum 2 olay var negan'nın alpha önünde diz çökmesi.Tam doğru yolu buldu adam oldu diyoruz hareketlere bak.ve lydia'nın yok efendim beni kullanmışlar lafı.Lan gerizekalı,aptal...O sahnede tüm küfürleri dilimden çıkarmak istedim lakin terbiyeli aile çocuğu olduğum için içimden ettim.Onların kurduğu mekanda ekmeğini sularını iç,barın sonra bir olay olunca tantana çıkar.Arkdaşlar anlamadığım bir şey var andrew lincoln (rick grimes) 9-8 sezonlarında zorla görüyorduk bu adam sanırım ailesi için diziden ayrılmış bu konuda aydınlatırsanız çok sevinirim.Ayrıca negan karakteri de öyle sanki dizide zorla tutuyorlar adamları a*q.Hiç bir dizide böyle hava sezmedim.Negan yine bir şeyler planlıyor ne olacak bakalım.Kadın ve çocuk ölünce taraf değiştirdi yada taraf değiştirdi gibi.Bizim morgan gibi delirmesin de. Bu arada gerçek hayatta darly ve rick(norman reedus ve andrew lincoln)dost gibiler.Bunu da öyle yazdım..Ayrıca yönetmen ölümlerin neden olduğu reytinglerden mi bilinmez dizide çok sevilen 2 oyucu ölmeden ayrılıyor.Bunlardan ilki rick ve 2.Maggie.Rick vedası güzel oldu ayrıca diziye dönme olasılığına karşılık açık kapı bırakıldı.2.si maggie,9.sezonda yaşanan zaman atlamasıyla birlikte toz olup gitti.O da Whiskey Cavalier dizinde rol alacakmış.Ona da açık kapı bırakmışlar işleri tekrar düşer diye.Twd ölümlerden nasibini almış ve yoğurdu üfleyerek yiyor.

Elfidaaa

The Walking Dead’in 2. uzantı dizisinin adı belli oldu: The Walking Dead: World Beyond

II RaM5Es

@Elfidaaa,gelişmelerden haberdar ettiğin için çok teşekkürler.Twd ne yapıyor anlamış değilim 5 tane rick grimes filmi çekileceği söyleniyor şimdi de yeni bir uzantı dizi daha.Açıkçası sevindim.3.dizinin fragmanında yine o helikopter ve yine o sembol.Bir türlü gizemi tam olarak çözülemedi.Eğer bilen biri varsa ve anlatırsa çok sevinirim.

II RaM5Es

The Walking Dead 10. sezon 2. yarısının ne zaman geri döneceği açıklandı. Tarih çok net: 23 Şubat 2020.

II RaM5Es

Dizi bugün saat 9.30 da ABD' de FX kanalında yayınlanacak. 1 gün sonra türkiyeden izleyebileceğiz.

GRİADAM

2. Yarı kötü başladı ve giderek kendini aşağı çekiyor, bakalım daha ne kadar aptalca senaryolar yazabilecekler.

dizi izleyicisi

Spoiler içeren alanı görmek için tıklayın.
Negan yine bir oyun peşinde. Fısıldayanlar ile olan savaşın gidişatını Negan'ın hamleleri belirleyecek sanırım.

GRİADAM

Alfa saçmalığı iyiden iyiye tadımı kaçırdı. İnanılmaz zeki ve güçlü bir düşmanmış gibi durmadan abartıyor olmaları, alfanın temelsiz abuk yaşam felsefesi vs. Diziyi yapanlar önceki bölümleri izlemiyor mu ne yapıyor ? Sadece Molotof kokteyli ile saldırsalar sürüyü komple yok edebilirler.

II RaM5Es
II RaM5Es

son 2-3 yıldaki en iyi sezon.

II RaM5Es

Ben demiştim Negan kaleyi içten fethediyor diye. @Noktasal, zaten kaçamıyorlar ve onlarda yardıma gelene kadar çok geç olacaklarını söylüyorlar.

II RaM5Es

Aklımda deli deli sorular. Mantıklı olanı yaptılar diyelim. Dizi ve filmleri böyle seyretmek daha iyi. Ama sanatsal, psikolojik vb film ve dizilerde daha çok böyle yerleri çok sorguluyor ve üstünde duruyorum. Bu tarz dizi ve filmlerde ise niye böyle yapmıyorlar lan deyip geçiştiriyorum. Çok sık ve göze batar şeklilde yapılıyorsa kaçın oradan. Tabi türüne göre değişir.

II RaM5Es

13. Bölüm çok duygusaldı.

dizi izleyicisi

Bilgilendirme: Dünyada geniş bir hayran kitlesine sahip olan The Walking Dead dizisinin yaklaşan 10. sezon finali, corona virüs salgını nedeniyle ertelendi. Dizinin finalinin 12 Nisan'da yayınlanması planlanıyordu. AMC kanalından yapılan açıklamada, “Güncel olaylar dizinin 10. sezon finalinin post prodüksiyonunu tamamlamayı imkansız hale getirdi. Bu nedenle bu sezon, 5 Nisan'daki 15. bölümle sona erecek. Planlanan final bölümü ise yıl içinde özel bir bölüm olarak ortaya çıkacak” denildi. Önceki gün The Walking Dead'in spin-off projesinin de 12 Nisan Pazar günü yapılması planlanan prömiyer tarihinin ertelendiği duyurulmuştu. Ayrıca diğer Walking Dead projesi Fear the Walking Dead'in ve orijinal serinin 11. sezon çalışmalarının askıya alındığı açıklanmıştı.

II RaM5Es

TWD izleyicileri panikte. Ey Korona! sen kimsin ya.

dizi izleyicisi

Maalesef... Her kim ayrılmak istiyorsa Rick'in peşine sürecekler galiba.

II RaM5Es

Rick reis gibi Michonne'da diziden halüsinasyon görerek ayrıldı. En çokta Judith babasının yaşadığını söylediğinde Darly'nin ve diğerlerinin vereceği tepkiyi görmek.

II RaM5Es

@Noktasal! Bilerek mi filim diyorsun? Kırılırım bak. Tabi ki filimlere yatırım olması için yoksa güzel bir ölümle tahtalı köye yollarlar. Rick'in ayrılışını TWD kitlesinin ölümler yüzünden azalmasına yoruyordum. Zaman geçtikçe film üzerinde durmaya başladılar. Ben bu hareketliklerin filmin biz TWD izleyicileri için çok fena bir başyapıt olacağı umuduyla, sabırsız bir bekleyiş içindeyim. Breaking Bad filmi "El Camino" gibi sadece kitlesine değilde bütüne seslenmesi daha çok ses getirir. Tabi sadece bu denklem üzerinde yürüyüp 'filmi hacamat etmeyin' diyoruz kendilerine.

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

2

1

5

5

3

14

3

5

9

24

10

16

1

11

3

3

1

6

16

8

3

6

15

10

18

16