Eleştri

UbydllhZoe

Açıkçası bazı diziler ileriden sahneler göstererek bir merak uyandırır daha çok cezbederdi fakat bu dizide dizinin içine ettiğini düşünüyorum 4.sezon 8.bölümdeyim neredeyse 1 yıl kadar ara verdim. Hem kafamızı allak bullak ediyor hem seyir zevkini düşürüyor. En başından beri olduğu gibi hep ileriye merak uyandırmalıydı az çok kimin kurtulcağını öğrenmemeliydik. Yine eminim ki dizinin sonunda bune ya dedirten saçma bir son olucak.

kermitt

Bi kaç kez Lost'a başlayacam dediğimde sonunu söyliyim şimdiden üzül de izleme çok saçma bitti boşuna izledik o kadar sezon diyorlardı ben de bi türlü fırsat bulup izleyemedim zaten ama finali olsun gidişatı olsun fazla fazla böyle eleştiri duyuyorum

McihanM

60 bölümlük diziyi 120 bölüm çeken adamlardan normal bir final beklemeyin zaten. Çoğu konunun finali geçtim final sezonuyla alakası bile yok. ''Bu olaylar niye oldu niye bitti'' diye soruyorsun kendine cevabını alamıyorsun. Bunu söylememin sebebi dizinin sürekli her şeyin bir sebebi var havasında ilerliyor olması. Sürekli soru işaretleri oluşturuyor kafanda sürekli bir merak uyandırıyor ama çoğu olayın hiç bir anlamı olmadığını anlıyorsun sona doğru geldiğinde, olmasada olurmuş diyorsun. Diziyi uzatmak için o kadar çabaya girmelerine rağmen sevdim ben diziyi, eşsiz bir konuya sahip onda hakkını veririm. Dediğim gibi sadece gereksiz uzatılmış bir dizi. Ek olarak finali çok şaşırtmadı beni o kadar mistik olaydan sonra böyle bir final olacağı belliydi.

UbydllhZoe

Spoiler korkusuyla okuyamadıım yorumlarınızı hala 5.sezonu tamamlıyorum gayet güzel bir sezona benziyor umarım üzmez... Edit: Son 3 bölüm bir tık daha iyi yapılabilirmiş, özellikle Jacob ve ada hikayesine sondan 3.bölümde girmesini garip buldum su içerek birbirlerine görev vermeleride garip geldi. Fakat genel olarak ele alırsak çok kaliteli bir yapım olduğunu düşünüyorum bir efsaneyi sonlandırmışım gibi hissettim. Son bölümde de baya bir hüzün çöktü üstüme.

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

4

4

5

6

2

1

4

16

10

4

5

4

3

4

12