Dizinin sadece 3 sezon olarak planlanması

2008junkie

Dizinin yaratıcılarından Damon Lindelof geçtiğimiz aylarda bir açıklama yaptı ve Lost'u aslında 3 sezonluk biri dizi olarak planladıklarını fakat reytingler iyi olduğu için ABC kanalının yaptığı baskı nedeniyle 6 sezona uzattıklarını söyledi Yapımcılar dizinin daha ilk bölümünü yazarken zaten final akıllarında varmış ve finale kadar ortaya atılan tüm soruları sırasıyla cevaplayacaklarmış. Fakat kanal yetkilileri yüksek reytingi kaybetmemek için diziyi olabildiğince uzatmalarını ve cevapları daha geç vermelerini istemiş. Çünkü dizideki gizemlerin bir bir çözülmesi seyircilerin ilgisini azaltır diye düşünmüşler Lost'u 3 defa izledim ve açıkçası yakın zamanda 4. kez de izlemeyi düşünüyorum. Yani Lost çok sevdiğim bir dizi ve uzun zaman izlemeyince sanki yıllardır görmediğim bir arkadaşımı özler gibi özlüyorum diziyi. Ama şunu itiraf etmeliyim ki diziyi çok sevmeme rağmen ben de ilk 3 sezonun tadının ayrı olduğunu düşünmüştüm hep. Nedense Lost denilince aklıma hep ilk 3 sezondan sahneler geliyordu. Damon Lindelof'un bu açıklamasından sonra neden böyle hissettiğimi daha iyi anladım. 4 - 5- 6 sezonlarının farklı görünmesinin sebebi zaten onların "uzatma" sezonları olmasıymış. Bu yüzden "Lost çok bozdu" muhabbeti ortaya çıkmış. Gerçi ben 4. ve 5. sezonları da severim ama dediğim gibi "Lost" hissi vermeyen sezonlardı onlar Dizinin uzamasına sebep olan kanal yetkililerine ne diyeceğimi bilemiyorum. Buradan onlara "sevgilerimi" yolluyorum. Umarım şu an hak ettikleri yerdedirler. Kim bilir bu dangalaklar yerine daha aklı selim insanlar olsaydı belki de Lost 3 sezonda biterdi ve gerçekten de gelmiş geçmiş en kaliteli, en efsanevi dizi olarak kalırdı Sizin düşünceleriniz neler bu konuda ?

şerefsiz

birçok dizi reyting uğuruna uzatılıp g*tüm gibi çirkin bir şeye dönüştürülüyor. çok da şaapmamak lazım. bir ara izlemek istiyorum ama bir adaya düşen insanlar söz konusu olduğu için bütün grubu birbiriyle seviştireceklermiş gibi geliyor ve soğuyorum.

Luffy-san

@şerefsiz o kadar sevişme yok. Sadece birkaç kişi(onu da shameless gibi göstermiyor). Ve aşk üçgeni biraz sinir bozuyor ama yine de izlemelisin bence.

şerefsiz

o oluşturdukları aşk bulamacı beni tiksindiriyor. pembe diziye dönüyor, nefretler ediyorum.

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

4

5

6

2

1

4

4

16

10

4

5

4

3

4

12