sezon finali verildikten sonra unutulan dizi

II RaM5Es

Olaylar o kadar karışık ki bir karakteri geçmiş ve gelecek haliyle de tanımak zorundasınız buda size 3 karakter eder ve en az 6 karakterle aranızın iyi olması gerekiyor yoksa dizi izlenmez.bu da yetmediği gibi bu sefer şimdi ki zamanı da karıştırıyorsunuz ve olayları anlamak için gelecek,şimdi ve gelecek zamanla bağ kurmak zorundasınız.Lakin tedirgin olmayalım dizi zor olanı başarıp karakterleri size sevdiriyor ve zaman atlamalarında ki bağlantıları anlamanıza yardımcı oluyor,olaylar sade bir biçimde anlatılıyor kısaca diziyi anlamak için sadece izlemeniz yetiyor.Zekice kurgulanmış,mantık hatalarını devre dışı bırakmış,mantık için en uygununu en iyi biçimde sunan nadir dizilerden.Dizi baya bir risk almış,buna benzer filmler yapmak o kadar zor ve riskli ki bunu diziye dönüştürmek çok başarılı.Senarist çok iyi bir iş çıkarmış,tebrikler.Lakin başlıkta dediğim gibi dikkate almanızı öneririm.

darendelee

Ben 2. Sezon çıkınca baktım herşeyi unutmuşum ilk sezonu da izledim. 3. Sezon gelince de bakacam yine ilk sezondan başlıyacam. İyiki 10 sezon sürmeyecek

Howard The Duck

Ben 2. Sezona başlarken bize söylenen her şeyi gayet net ve iyi hatırlıyordum. Sadece karakter isimlerini karıştırıyordum. Hâlâ bize açıklanan tüm olayları net bir şekilde hatırlıyorum. Bazı soru işaretleri dışında pek zihninizi zorlayan bir dizi değil. Anlamak için de aşırı bir çaba gerektirmiyor.

II RaM5Es

@Howard The Duck okul,iş,sınav derken unutulabiliyor :D

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

7

2

5

28

3.sezon
Dark - Farge77 yazdı.

16

8

44