Pickle rick

metzengerstein

neresi komik bunun para mi veriyolar size

II RaM5Es

Diziyi hiç izlemedim ama Google da iki sn arayınca hafif bi sırıttım.

GRİADAM

Aile terapisine gitmemek için bir adam kendini salatalık turşusuna çevirmesi komik değilse, ne komiktir bilemiyorum.

Howard The Duck

Funniest shit I've ever seen.

Emil_Aze

O salatalığın önce fareleri doğrayıp kendine vücüt yaptıkdan sonra mafyayla savaşması. COME ON!!!

yulaf02

Bu kadar ünlü olması çok saçma normal bir RAM bölümü.

Gorki

Bu hayatta gülen ve ağlayan biri değilim ama küçük tebessüm atarım bazı sahnelerinde de tebessüm atmıştım bu animasyon dizisinin. Herkese katılıyorum @metzengerstein hariç.

metzengerstein

ne alıngansınız..

GRİADAM

Popüler şeylerden nefret edeyim de havalı olayım moruk.

GRİADAM

@Yusuf tepe @Emirefetheh Bu kadar özgün tespitlerde bulunmayın gözlerim yaşarıyor.

Abdulkadir34

@GRİADAM Gerçekten de bu davranışı sergileyen çok insan var. Bana kalırsa tamamen saçmalık. Tamam şu bölüm daha iyiydi, bu niye daha çok sevildi vb. dersin de, sırf ünlü oldu diye nefret etmek nedir ? Zaten genelde komik duruyor bu hareket, havalı da olmuyor.

GRİADAM

@Emirefetheh Ne hastalığı yahu dümdüz ergenlik geçiriyorsun bu kadar abartma. Hedonist çok daha ılımlı bir yakıştırmaydı aslında asıl tanı narsizm olmalıydı. Bütün gün forumda takılman, profil resmine tanrı kompleksine sahip bir karakter bulundurman, aşırı alıngan olman,vs vs. Tartışma konudan sapıp insanlara ve kişiliklerine kaydığı zaman birilerinin mental açıdan canı yanar ve sen dahil forumdaki herkesi temin ederim bu hiçbir zaman ben olmam. O yüzden tartışma turşu rick'in neden komik olduğunda veya olmadığında kalsın. @Abdulkadir34 Ben popüler çoğu işten haz almam çünkü genelde keskin sivri tarafları olmaz ve yuvarlak şeyler söyleyip, gösterirler ayrıca reklam politikaları o kadar ağzıma giriyor ki bir noktada tiksiniyorum. Ama bu işin ayarını güzel tutturup amacına ulaşan işleri de sırf popüler diye örselemiyorum.

ManyakVAntepli

@Yusuf tepe @GRİADAM Gibi olmaya çalışacağına benim gibi ol. Yani işsiz, boş ve bilgisiz birisi.(a.k.a ben)

GRİADAM

Gerçekten ne söylediğim hakkında en ufak bir fikrinizin olmaması trajikomik.

metzengerstein

@Luffy-san sen savunuyoruz diyince mesela bak seni de özne olarak almış çocuk. çünkü sen öyle yazmışsın. sana mı sorucaz diye ilkokul cevabıyla comeback yapmışsın. onu da katarak savunuyoruz demişsin. kendi küçük beyninle yazdığın şey bu bak. ondan sonra güya bir şeyler yazdım sanmış, baya efelenmişsin başlığa adam gibi cevap verememiş, diğerleri gibi yetersiz kalmışsın. okey misin buraya kadar luffffy. kimsenin birbirini yediği yok hafif kudurmacalar başlamış @Abdulkadir34. benim yazdığımla da alakası yok, bu beylerin bir mazisi var belli. ayrıca nefret eden kim. nefret mi ediyorum yazıyo orda. hemen yapıştırmışlar zaten yetersiz yorumlarına cool olmaya çalışıyosun moruq diye. rickin kendini turşuya çevirmesi niye komik, espri ne burda diyorum e adam kendini turşuya çeviriyor işte diye cevaplar gelmiş. popüler sopranos var, the wire var mesela dimi @GRİADAM. işin ayarını mükemmel tutturmuş. şimdi böyleleri bu popüler ilgiyi alıyor ama aynı zamanda aynı ilgiyi bu turşu rick de alıyor. niye alıyor diyorum. saçma veya gereksiz diye bahsedilen bölüm değil, bu ilgi. şahsımla alakalı da hiçbir şey iddia etmiyorum burda sd sakinlerine karşı, havalı olmak gibi mesela. ne halt olduğunu bilmediğim, animeli, ragnaroklu, peaky blinderslı profile mi beğendiricem kendimi ahshsh. kıçı kırık animasyon üzerinden, dizi sitesinde mi yapıcam bunu. ha bir de sizin sidik yarışınız hiiiiiiç alakadar etmez bu başlığı onu söyleyeyim. biri bile açıklayamamış doğru düzgün. sonuç olarak merch falan satmıyosanız turşu rick diye bu dönüşümün bu kadar bokunu çıkarmanın manası yok. dizinin bu kısmından başka daha fazla ilgiyi hak eden yerleri var. ama hayır. TURŞU RİCK. allahu ekber

II RaM5Es

Komikliğin olayı bu patates. Sana komik gelir ona gelmez. İnsanlara bir şeylere niçin güldüğünü sorulmaz, rasyonalist düşünceler bununla ilgilenmez. Birinin düşüşüne gülmek nasıl mantıklı değilse, birine güldüğü şeye neden güldüğü için mantıklı açıklamalar beklemeyin. Beklemeyin. Ha bu arada güldüğü tek şey osuruk, tokat ise büyük ihtimal IQ'su topluma göre düşüktür ama yine de sorulmaz.

GRİADAM

Ben neden hala bu salak başlığa etiketleniyorum anlamıyorum ama gerçekten forumdaki bir grup erkeğin hakkımda ne düşündüğü umurumda değil. Kendinize bir kız arkadaş falan bulun. @metzengerstein Paragrafkullankardeşimenter'ebasmakzorbirşeydeğil

D4RK

Ciddi ciddi turşu rick tartışmasımı yapıyorsunuz 😂😂

GRİADAM

Ne tapması olum salak mısınız ? Komik dedik alt tarafı, seneler önce dexter lab yaptığında da komikti şimdi de komik.

Abdulkadir34

https://pbs.twimg.com/media/EanT7yHXgAATQEN.jpg:large Bundan hiç haberim yoktu.

galadriel

sen aç da kendi kıçına gül

MFDP

Bak şimdi bi bilim adamı var rick diye ve kendini turşuya çeviriyo bu hayatımda gördüğüm en iyi şeydi

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

4

2

2

20

1

16

11

18

3

26

1

8

1

1

44

6

7

1

3

12

2

21

6

1

4

7