rick and mortye benzeyen dizi bilen var mı?

son dizi bükücü

hızlı konuşuyolar vs vs diyerek başlamamıştım bu diziye dahah sonra bir arkadaşım başlattı sevmezsen bırakırsın izle bi diye başladım sonra dedim ki neden böyle bir diziye başlamadım daha önce şimdi de rick and morty gibi bir çizgi dizi arıyorum ama bulamadım önerirseniz sevinirim

Aziraphale

Futurama, Archer ve Bojack Horseman

Kiva

Johnny Test

Honyey

Community. Zaten Dan Harmon'un dizisi bu da. Bolca popüler gönderme var. Sanırım bu çizgi dizide böyle (izlemedim, olmayabilir.).

Prolongs

Bulamazsınsınız Olum Bu Dizi Çok Pahalı Materyallere Sahipki Senaryo Yönetmeni Bölüm Fikirleri Falan Çok Zor Ve Pahalıdır Yani Kısaca İnsanları Sıkılmadan Heyecanlındıran Bu Kadar Kaliteli Dizi Bulamazsınız Ama Bilim Kurgu Seviyorsanız Gidin Ben 10 Alien Force Ben 10 Ultimate Alien Ve Ben 10 Omniverse İzleyin Omniverse Hikayesi Çok Güzel Zaten

LİCKER

Final space♡ kesinlikle tavsiye ederim

Rexsamin tenyson

Ben 10

Bombacı Mülayim

Yav ne Gravity Falls, Johnny Test, Ben 10'i be siz iyi misiniz?! @son dizi bükücü Aynı yapımcının yaptığı Solar Opposites'i izleyebilirsin.

Antipatik

Regular Show, Adventure time, Gumball, Gravity falls, Johnny test, Johnny bravo, Camp lazzlo, Solor opposites, Megas XLR, Futuruma, Simpsons, Ben 10 (Orijinal versiyon), Generator Rex, Secret saturdays, Kim possible, Ejder çocuk, Genç Ejder, Max steel, Fineas ve Förb, 3 sezonluk Transformers: Prime animasyon serisi (2010) Nasıl bir benzerlik aradığını not etseydin, daha detaylı ve düzgün bir liste yapabilirdim. Ama sorun yok, bu listediki dizilerin hepsi güzel. Bu arada not edeyim, Ejder çocuk filmdir. Genç ejderi not ederken onu da not edeyim dedim. Daha aslında bir sürü güzel animasyon serisi vardır...

AgnostiK

İngilizce biliyorsanız,readcomiconline diye bir site var. Orda Rick and Morty çizgi romanlarını okuyon.

mint6671

Yaz çizgi film ile çizgi dizi arasındaki farkı anlamamış bu arkadaşlar sen futurama ,solar opposites bu iki diziye bak benzerlikler daha fazla ve oldukça güzel diziler biri 7 sezon ve gerçekten tatmin eden bir finale sahip (futurama) diğeri yeni ve aynı yapımcının ürünü olan bir dizi aynı zamanda wall bölümleri oldukça hoş diziyi izlersen ne demek istediğimi anlarsın (solar opposites)

erenrengiz

Daha iyisi var,futurama

splendz

@Refleks sen bir kaçı hariç çizgi dizileri yazmıssın adam çizgidizi istememiş rick and morty gibi bilim kurgu dizi tavsiyesi istemiş sen gidiyorsun disney chanel cartoon network deki yapımları söylüyorsun ciddi misin ?

Antipatik

@splendz niye saçma bir tartışma başlatmak istiyorsun? Tamamen aynı tarzda bir dizi istiyorum dememiş ve istediği benzerliği de belirtmemiş. Bende benzer yanları olan izlediğim ve hoşlandığım çizgi dizileri paylaştım.

Universal

bojack horseman oneririm

queenofzimbabwe

Brickleberry, kara mizah ağırlıklı ve akıcı

kolobay

olacak o kadar

1000nur

solar opposite , rick & morty'yle amca çocukları

KurenaiShu

Inside Job

Behercin

Inside Job izle. Rick and Morty gibi 18+ konuşmalar ve bilim kurgu var. Ne ararsan var dizide

nobody1280

f is for family

EMREders1n1z

İnside job adında bi dizi var müq tavsiye ederim

beratunalcoddu

Kral Şakiride unutmayayım şuraya yazayım

IqpI

Futurama

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

4

2

2

20

1

16

11

18

3

22

1

8

1

1

44

6

7

1

3

12

2

21

6

1

4

7