Jensen Ackles - Soldier Boy

zikra

Jensen The Boys dizisine Soldier Boy olarak katıldı. Söylentilere göre Supernatural'da John Winchester'ı canlandıran Jeffrey Dean Morgan'da diziye katılabilirmiş. 15 yıl boyunca Jensen'ı Dean olarak izledikten sonra farklı biri olarak başka bir dizide izlemek garip olacak. Yine de diziye katılması sevindirdi. Supernaturaldan sonra biraz dinlenir sanıyordum ama adam tam gaz devam ediyor. Soldier Boy karakterine gelirsek hakkında çok da bir bilgim yok ama kolay manipüle edilebilen ve saf bir karakter olduğu söyleniyor. Diziden sonra The Boys çizgi romanlarını okumaya başladım ama daha onun dahil olduğu sayılara gelemedim. Bence Eric Kripke karakterde oynamalar yapar ve Jensen'ın da karaktere getireceği karizmayla çizgi romanlardakinden daha iyi bir karakter izleyebiliriz. Soldier Boy ile ilgili daha fazla bilgisi olan varsa alta yazabilir.

Ahmetmutlu93

Soldier boy Marvel'in Cap. America'dan uyarlanan bi karakter olduğunu duymuştum

şerefsiz

@zikra daha ikinci sezonu yeni saldılar piyasaya şimdiden jensen haberi veriyorlar ayıpp. güzel haber

Gorki

Diziye renk katar Ackles bence. Karakteri sosyal medyadan duymuştum ve o konu ile başlayacağını söylemişlerdi ve doğru da demişler. Karakter sağlam bayağı.

Elfidaaa

şu ana kadar jensen ackles'i ilgi çekmek için kullanmışlar :D adamın düzgün bir sahnesi bile yok :D

Gorki

@Elfidaaa maalesef ya "-"

Gorki

Yavaş yavaş izliyoruz Soldier Boy'u... Bekliyoruz...

GRİADAM

Diğerlerinin yanında oyunculuğu oldukça zayıf kalmış bir karakter, kafayı sıyırmış eski asker rolünde butcherı izliyoruz ve rolün hakkını gayet iyi veriyor. Soldier boy yakın zamanda harcanacağı için midir bilmem pek derinlemesine diyalog yazılmamış .

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

5

4

16

5

1

6

10

2

9

12