Becca ve homelander

LaftUris

Ya şimdi bazı sahneleri 2.kez izledim hala anlamadım. Becca butcheri aldatiyor mu yoksa tecavuz mu ediliyor ?

Honyey

Hatırladığım kadarıyla Homelander Becca'ya tecavüz ediyor, sonra çocuk doğuyor işte. Sonra Becca çocuğunu büyütüyor,

Spoiler içeren alanı görmek için tıklayın.
Butcher Becca'yı almaya geliyor ama oğlunu istemiyor. Becca'da oğlunu bırakmak istemediğinden gitmiyor + Homelander sanırım tehdit ediyor (tam hatırlamıyorum kusura bakma).
Spoiler kısmı 2. sezonda olan birtakım olaylar...

LaftUris

Spoiler içeren alanı görmek için tıklayın.
evet öyle ama 1. sezonun sonlarında becca ve homelanderı görüyoruz becca odadan ayrılırken falan hiç de tecavüze ugramış gibi durmuyo

Honyey

@LaftUris,

Spoiler içeren alanı görmek için tıklayın.
Becca, Vought'un sosyal medya sayfaları aracılığıyla daha fazla tanıtım yaratmak için çalışan Vought International'da Dijital Pazarlama Kıdemli Direktörüydü. 2011 Noel partisinde Becca, kocası Billy'yi Homelander ile tanıştırdı. Homelander, Billy'yi selamladı ve ardından Becca'ya Twitter profili üzerinde çalıştığı için teşekkür etti. Partiden birkaç gün sonra Becca, Homelander ile ona tecavüz ettiği özel bir odada buluştu. O geceden sonra, Becca durumla nasıl başa çıkılacağı konusunda endişeliydi. 24 Ocak 2012'den sonra yardım için Vought'a gitti ve Homelander'ın çocuğuna hamile olduğunu doğruladı. Madelyn Stillwell ve Jonah Vogelbaum prosedürü denetledi. Vought, ona prosedür hakkında kimseye, kocasına bile söyleyemeyeceği bir tür çelişki imzalattı. Zor ve karmaşık bir süreçten sonra, Becca bebeği başarıyla doğurdu. Vought daha sonra onu Dr. Park tarafından yönetilen gizli bir tesise yerleştirdi. Oradan, Becca'nın, herkesin ortadan kaybolduğuna ya da öldüğüne inanması pahasına, çocuğu mahremiyet içinde yetiştirmesine izin verildi. Sonraki 8 yıl boyunca Becca, oğlu Ryan'ı kendi başına büyüttü ve Homelander'dan veya dışarıdan herhangi birinden rahatsız olmadan.
Çeviri olduğundan cümleler düzgün değil ama anlarsın sanırım.
Spoiler içeren alanı görmek için tıklayın.
Dediğin sahneyi tam hatırlamıyorum ancak Homelander'dan korktuğu için ne yapacağını bilememiş olabilir, bilmiyorum :) Sitedeki üyeler de bölümün altına "kaşar Becca" falan yazmış ama tam hatırlayamadım işte nasıl olduğunu.
Ben diziyi erken izlemiştim, daha yakın süreçte izleyenler beni de aydınlatabilir :d

LaftUris

Şimdi baştan sona tekrar izledim diziyi. Internetten de bazi sitelere baktım, tahminimce normalde aldattı olarak yapılmış ama 2. Sezon vazgeçilmiş gibi geldi. Başka açıklamasi yok çünkü uyuşmuyo sezon 1 ile sezon 2

Ofbeken

Spoiler içeren alanı görmek için tıklayın.
2. sezon 4. bölümde becca homelander tecavüz etti diyor.

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

5

4

16

5

1

8

10

2

9

12