4. Sezon

Kamil89

Dizi 4. sezon onayını geçtiğimiz günlerde aldı. Çıkış tarihi tam belli değil ama 2023 yılı içerisinde çıkması bekleniyor.

RafaSilva

mart sonu nisan ortası çıkar bence. Çekimler ağustosta başlayacakmış

Gorki

O değilde Amazon işleri büyütüyor. Bana göre en iyi platform bu platform diyebilirim. Jack Reacher, The Invincible, Jack Ryan, The Boys, The Terminal List, The Legend of Vox Machina, Good Omens, Upload, Yüksek Şato'daki Adam, Carnival Row vb.diziler ile çok büyük derecede çıtayı yükseltmiş. The Boys dizisini şimdiden bekliyorum. Çabuk gelsin 4.sezon artık...

Kamil89

@RafaSilva, Çekimler Ağustos'ta başlayacaksa yayınlanması yine yaz aylarını bulur bence. @Gorki, Üstüne bir de The Lord of the Rings: The Rings of Power geliyor. Amazon dizi işine iyi para harcıyor.

Gorki

Evet, @Kamil89 ben şahsen olayın dışına çıktığı için başlarda her ne kadar tepkimi göstermiş olsam da ilerleyen zamanlarda mantıklı geldiğini sezdim.

Kamil89

Dizinin spin-off dizisi olan Gen V bu Eylül’de çıkıyormuş.

Alpss

senaristlerin grevi bitene kadar 4.sezon yayınlanmayacak

Kamil89

@Alpss, Hadi ya, bu dizinin senaristleri de mi grevde

Alpss

@kamil89, herkes grevde, akristlerde grevde. Bu şekilde organize olmaları çok iyi.

Alpss

@kamil89, senarist ücretlerini bilmiyorumda geçenlerde şöyle bişi okudum: Orange is the New Black oyuncularından Kimiko Glenn, dizinin yurtdışına lisanslanmasından bölüm başı birkaç kuruştan toplamda 27 dolar 30 kuruş ödeme aldığını gösteriyor. şirketler milyonları götürüyor ama oyuncuya 27 dolar düşüyor. adamlar haklılar valla. çok para kazanan kişilerinde yanlarında olması çok güzel bir şey ya.

Kamil89

@Alpss, Eğer bu kadar az bir ödeme alıyorsa grev yapmakta sonuna kadar haklılar o zaman. Senaristlerin bende çok az para kazandığını bir yerde okumuştum. Böyle birlik olurlarsa haklarını alırlar diye düşünüyorum.

proage2099

Poster yayınlandı

Kamil89

@proage2099, Vay Butcher reis. Güzel olmuş.

Kamil89

4. sezon 13 Haziran 2024'de geliyor. Geçen sezonlarda olduğu gibi sezon yine 8 bölümden oluşuyor ve ilk 3 bölüm aynı anda geliyor.

Ömür98

@Kamil89 Vuhuuu :))) çok iyi bu yıl içerisinde izleyebileceğiz.

Kamil89

@omurerdem98, :DD Evet bu yaz izleyeceğiz. Umarım Gen V gibi telif gelmez

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

5

4

5

1

6

8

10

2

9

12