Ana karakter acayip derecede sıkıcı

Resultalha0

Öncellikle devamlı bir anime izleyicisi değilim ve muhtelemen bu izlediğim 15.anime falandır, fakat sadece bana mı öyle geliyor bilmiyorum fakat Ana karakter acayip derecede sıkıcı Ben iyilik timsaliyim herkese yardım ederim vs. Kalan 2 yan karakterde cabası sürekli bağırıp duran sarı saçlı eleman tabii en başta tebessüm ettiriyordu fakat bunu 10-20 bölüm sürekli yapınca suyu çıkıyor ve insani irite ediyor veya sürekli küfür edip duran şu domuz başlı adam onun dışında görsellik güzel bu kadar iyi forumlar.

Abdulkadir34

Saf karakterlerden ne istiyorsunuz anlamıyorum usta herkes Guts mı olsun

minmoong

ne karanlık kalpli insanlarsınız be tanjiro ne güzel herkesin ihtiyacı olan nezakete sahip, anlayışlı on numara bir karakter.. düşmanı olarak bi muzan var yani diğer iblislere olan tavrı gayet anlaşılır? sonuçta onlar seçmedi gidem insan yiyem diye

EmirEfe

Bence de sıkıcı bir insan ki zaten diğer anime karakterleri gibi, kafa yapısı vb. aynı.

BenEda

Arkadaş haklı, başrol olduğunun bu kadar farkında olan bir anime karakteri görmedim. Mangasının aksine bir de dramatize etmişler diziyi, iki bölümde bir ağlıyor..

Resul2009

kardeşim öncelikle inosukenin zaten tavrı o ama küfr etmiyo çevirmen öyle çevirmiş ve zenitsuda aynı şekilde ana karakter bencede fazla insaflı ama insaflı olması diziye renk katıyor

Gojo satoru

Cidden konu mu bulamadınız? Bi tanjiroya laf etmediğiniz kalmıştı çocuk çok iyi bence. Drama olması da sorun değil katlanamiyorsan izleme. Her zaman aksiyon olmaz arada aglamamiz gulmemiz ve bazı olaylari kavramamiz lazım. Eğer bunları istemiyorsan niye burda duruyorsun? Anime dediğin böyle olur. hep aksiyon hep drama hep komedide olsun demiyorum zaten. He bide @Leftbehind arkadaşımıza bişey söylemek istiyorum iki bölümde bir ağlayan kim ben göremedim? Bence en güzel yerlere koymuşlar dramayı.

BenEda

@Gojo satoru Okuma engelli olduğun için büyük harflerle yazacağım, 'MANGASINI OKUDUĞUM İÇİN, DİZİYE DAHA SULU GÖZ BİR KARAKTER ÇİZMİŞLER' diyorum, do u understand me?

xaja

@Leftbehind Konuyu saptırma lütfen. @gojo Satoru haklı, Bir üstte tanjiro iki bölümde bir ağlıyor demişsin. Gojo'da sana yok öyle bir şey demiş ki bence de haklı. Tanjiro bir nezuko'ya, birde rengoku'ya ağladı ki bu ağlamalar çok yerinde ve etkileyiciydi.

BenEda

@xaja sana burada mübalağa sanatını açıklayayım arkadaşım, 'eteklerim zil çaldı' dediğinde eteklerine gerçekten zil takıp oynadığınımı sanıyorsun? sitede köşebaşını tutmuş atarlı v alıngan ergen o kadar çok ki her şeyi açıklamamız gerekiyor bazen. 'iki bölümde bir ağlıyor' diyerek ironi yaptığımı bile anlamamışlar, sitenin 'konuyu saptırmayıncıları.' Nasıl içerlemişse diziyi karaktere laf söylettirmiyor ahlak bekçileri. Hadi beni geçtim, mangasını okudum diyorum, ona da saygı duymuyorlar. @xaja Manga ne desem? - o kadarını da biliyooruz, müzik grubu taaammı, diyecek tipler bunlar. @xaja Manganın anlamına google'da hazır bakmışken, ironiye de bak. Bakın da sitedeki diğer insanlarda misafir çocuğu gibi size katlanmasın.

xaja

@Leftbehind Tamam mangayı bir sen biliyorsun, biz ne anlarız mangadan, sağolsun google amca varda cehaletimizi örtüyoruz. Bak işte bu ironiydi. Neyse Have a nice day.

FM11

@Resultalha0 15 anime izleyen birinin bunu dememesi lazım. Ortalama anime bas karakteri iyilik timsali,mal ve aglak olur. Bu alışılmasi gerekilen bir durumdur. Tanjiro ortalama anime bas karakterinden bayağı akıllıdır

Çağan Şahin

Ana karakter olan tanjiro klasik shounen ana karakterinden bir iki tık daha iyi ama zenitsu o kadar berbatki dayanılmaz halde yaptıkları sürekli ağlaması ama ciddi bir olay olunca götünden up grade çıkarması felan bok gibi karakter daha kötüsü olamaz diyosun Inosuke çıkıyor karşına ne zaman duygusal bir sahne olsa o anın azına sıçıyor hani o ağır başlı güçlü karakterya o yüzden ciddi olmalı güya… Kısacası iki yan karakterde bok gibi yazılmış…

Spoiler içeren alanı görmek için tıklayın.
Ama duyduğuma göre ikiside ilerde ölüyor o andan ihtibaren anime daha kaliteli olucak ona eminim

ManyakVAntepli

Dizideki iyi karakterlerin tamamı çöp.

Sol Asus

@Çağan Şahin yanlış spoiler almışsın knk :D Bu animede karanlığa doğru giden bir yol bekleme.

TALE_22

@leftbehind bence haklı çocuk mangada nasıl bilmiyom ama burda sürekli ağlıyarak geziyo

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

7

26

7

12

10

9

7

7

9

10

48

25

86

6